Felhívás!

A DNS-vizsgálatok megerősítik, hogy a Dâmboviţa megyei kislány gyilkosa a holland állampolgár

A DNS-vizsgálatok megerősítik, hogy a Dâmboviţa megyei kislány gyilkosa a holland állampolgár Románia

Az ügyészek megkapták a DNS-vizsgálatok eredményét a Dâmboviţa megyei Gura Şuţii településen elkövetett gyilkosság ügyében, és kiderült, hogy a helyszínen vett biológiai minták az ügyben gyanúsított, azóta meghalt holland állampolgártól származnak.

“A mai nap, szeptember 26-a folyamán a legfelsőbb ügyészség megkapta az előzetes DNS-vizsgálatok eredményeit, és bebizonyosodott, hogy a helyszínen vett biológiai minták a kislány szexuális bántalmazásával és meggyilkolásával gyanúsított holland állampolgártól származnak” – áll a legfőbb ügyészség honlapjára feltett közleményben.

Az ügyészség arról is tájékoztat, hogy az Interpol megerősítette: a férfi meghalt.

A rendőrség dokumentálja a holland állampolgár által elkövetett bűncselekményeket a legfelsőbb ügyészség koordinálása alatt, miután a sajtóban információk jelentek meg arra nézve, hogy a holland állampolgárt 2016-ban több ízben is rögzítették a biztonsági kamerák felvételei Iaşi-ban, és ez éppen abban az időszakban történt, amikor egy fiatal lány ellen állítólag szexuális erőszakot követtek el.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (IGPR) csütörtöki közleményében rámutatott, hogy a Iaşi megyei ügy esetében a kamerák felvételei nyomán, amelyeket közzé is tettek, nem tudták azonosítani az elkövetőt, de most a rendőrség újraelemzi az összes kivizsgálást, amelyet ismeretlen elkövető ellen folytattak.

A legfelsőbb ügyészség az Agerpres hírügynökségnek kiküldött közleményben arról tájékoztat, hogy az intézmény átvett egy ügyet a iaşi-i bírósági ügyészségtől, amely szintén összekapcsolható a holland állampolgárral.

Az ügyészség szerint 2016. június 15-én indították el a bűnvádi eljárást abban az ügyben, amelyben egy Iaşi megyei 8 éves kislányt bántalmaztak szexuálisan, miután elrabolták.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 27., 13:58
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Valoban ez a holland allampolgar volt a dambovitai kislany gyilkosa. Csak, hogy ennel az ugynel is, mint a Luiza es Alexandra ugynel ,van egy nagy problema. Az ,hogy a holland allampolgar mar 2016 ota monitorizalva volt, mert Iasi-ban es meg tobb mas helyen is eroszakolt meg gyerekeket. A kerdes itt is ugyanaz, mint a masik ugynel: Miert falazott a roman rendorseg egy idegen pedofilnak ?! Jo kerdes mi?! De meg mondanek valamit, az onok engedelmevel. Az mar senki elott nem titok, hogy orszagunkat a maffia iranyitja, es az sem, hogy ebben az orszagban a rendorsegben es ugyeszsegben mar senki nem bizik meg, sot lassan egyetlen intezmenyben sem. De vajon, hogyan jutottunk idaig?! Vajon a kozvelemeny nem pont olyan hibas, hogy ilyen dolgok megtortenhetnek ?! Amerikaban, valamikor a 2000-res evek elejen, Los Angelesben, ket feher rendor lelott egy tolvajt, akit tetten ertek lopas kozben es aki veletlenul neger volt. Nem akaratbol tettek, az egyik rendor ugy velte, hogy a tolvajnal fegyver van, amit hasznalni akar ellenuk. De sajnos tevedett. A tolvaj fegyvertelen volt. Tudjak mi tortent ezutan ?! A negerek utcara vonultak es tuntetni kezdtek a rendortulkapas ellen, aztan ket harom nap mulva a feher lakossag is csatlakozott hozzajuk es ket het alatt Los Angeles langokban allt. Annyira sulyos volt a helyzet, hogy az akkori elnok, Bush, a katonasagot kellett kirendelje, tankokkal es teljes harci felszerelessel, hogy rendet teremtsenek Los Angelesben. Es mindez egy TOLVAJERT tortent. Az itteni kozvelemeny, az itt elo allampolgarok mit tettek a ket artatlanul elrabolt (vagy talan meggyilkolt) lany erdekeben?! Mit tettek a kiskoru Dambovita-i lany erdekeben?! Osszefogtak talan, hogy korrupcioval es gyilkossagban meg emberrablasban valo bunreszesseggel vadoljak a romaniai korrupt rendorseget ?! Kimentek tuntetni a korrupcio ellen ?! NEM ! Mert ezt az orszagot, nem egy nemzet lakja, hanem egy csocselek ! Pedig itt mindharom aldozat ARTATLAN volt. Edmund Burke, A nap konnyei cimu regenyebol szeretnek vegezetul ket idezetet irni, es ezzel be is fejeznem : “Senki sem kovet el nagyobb hibat, mint az aki azert nem tesz semmit, mert amit megtehet az kicsiny…”. Es egy masik:” A gonosz diadalahoz csak annyi kell, hogy a jok tetlenek maradjanak.”