Hirdetés
Hirdetés

A caracali gyilkosságok perének áthelyezését kéri Alexandra Măceşanu családja

A caracali gyilkosságok perének áthelyezését kéri Alexandra Măceşanu családja Románia

A caracali gyilkosságok perének áthelyezését kéri az egyik áldozat, Alexandra Măceşanu családja.

Hirdetés
Hirdetés

A Măceşanu család ügyvédje csütörtökön nyújtotta be az erről szóló kérelmet az Olt megyei törvényszékhez. Az ügyvéd szerint azért kellene áthelyezni innen a per tárgyalását, mert nem lehetnek biztosak az Olt megyei törvényszék bíráinak pártatlanságában. “Mindenki tudja, milyen összefonódások voltak ebben a megyében, Alexe rendőrfőbiztos (Nicolae Alexe, aki Alexandra Măceşanu eltűnésekor az Olt megyei rendőr-főkapitányság vezetőhelyettese volt – szerk. megj.) az alvilággal barátkozott, és valamilyen úton-módon a bírákat is bevonhatja” – érvelt.

Alexandra édesanyja, Tudoriţa Măceşanu ismét kifejezte abbéli meggyőződését, hogy a lánya él, szerint nem ölték meg, hanem elvitték az országból.

“Mi azt akarjuk, hogy derüljön ki az igazság. (…) Már senkiben sem bízunk, hiszen hányszor megmenthették volna!” – mondta.

A caracali gyilkosságok vádiratát január 15-én iktatták az Olt megyei törvényszéken. Az ügyben Gheorghe Dincát és Ştefan Risipiţeanut állítaná bíróság elé a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT).

Dincát Luiza Melencu és Alexandra Măceşanu meggyilkolásával, kiskorúakat érintő emberkereskedelemmel, nemi erőszakkal, holttest meggyalázásával, Risipiţeanu pedig nemi erőszakkal vádolják.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. január 24., 20:32
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Szomorú eset! A töketlen ro mániai rendőrök, ügyészek fél év alatt sem oldották meg ezt az ügyet?! Annyi égett csontdarab hiányában, hogy élhetnének szegény lányok külföldön?!😭
  Apropó Kézdivásár és környéke!
  Ősztől gyerekeiket megalázzák a szállítási vállalatok, a 20 as évek még tettek rá egy lapáttal,1ik cég ki lett kosarazva sokadszorra! Ideje felébredni,amig nem késő!!!

 • User
  Dátum: 2020. január 28., 16:05
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Kézdivásárhely környékén a diákok ingáztatását mikor oldják meg kedves vezérek?! Ha nincs aki szállítsa a diákokat időben a polgármesteri hivatal miért nem pályáz vagy 20 elektromos buszra?!