Felhívás!

Stílusos, egyedi és biztonságos bejárati ajtó

Stílusos, egyedi és biztonságos bejárati ajtó Reklám

Legyen szó új ház építéséről vagy lakás felújításáról, a bejárati ajtónak kulcsszerepe van. Kulcsfontosságú, hiszen az ajtón belépve érkezünk meg otthonunkba, és ez a nyílászáró gondoskodik arról, hogy idegenek ne jussanak be ingatlanunkba. A védelmi funkció mellett fontos az is, hogy az ajtó küllemében is tetszetős és időtálló legyen. Az elegáns, stílusos külső és a betörésbiztos szerkezet együttesen adja a minőségi bejárati ajtót, amely a szakszerű beépítés után tökéletesen védi otthonunkat, értékeinket. 

Az ajtók minősége

A Nívó Biztonsági Ajtó termékei személyes igényeink maximális figyelembevételével, a cég saját gyárában készülnek. Az egyedi méret- és színválaszték mellett számos kilincs garnitúrából és többfajta betörésvédelmi felszereltség közül választhatunk. Minden egyes ajtó MABISZ, ISO és ÉMI minősítéssel rendelkezik, és a gyártó 10 év teljes körű garanciát ad termékeire. 

A nyílászárók egy-, illetve kétszárnyú, szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben, a megrendelő igényei szerint készülhetnek. Ha szeretnénk természetes fényt is az előszobába, akkor a biztonsági üvegből készült üvegvariációk és bevilágítóablakok jelenthetik a megoldást. Ezek számáról és elrendezéséről is a megrendelő dönthet. 

Kültéri megoldások

A biztonsági ajtókat három kategóriából választhatjuk ki aszerint, hogy hová kerül a bejárat. Míg zárt lépcsőházba a Standard ajtók javasoltak, addig félig nyitott és kültérre az Extra és Plusz bejáratok alkalmasak. A félig nyitott és nyílt térre kerülő ajtók szerkezete hőhídmentes, így nem kell páralecsapódástól, penészedéstől tartani. Az ajtólap különböző rétegei között egy 1,5 mm vastagságú acéltábla gondoskodik arról, hogy az ajtó betörhetetlen legyen. 

A tollas, cilinderes zárak és a legalább 3 fix és mobil ponton zárható ajtók precízen záródnak. Az ajtó a helyéről kiemelhetetlen, a tokszerkezet körkörös zártszelvény, rögzítése falba csapolással történik. A réteges szerkezetnek köszönhetően az ajtó kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. 

Ajtó rendelése

Amennyiben Ön is egyedi méretben és színben gyártott biztonsági ajtót szeretne, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a gyártó munkatársaival a weboldalon található elérhetőségek egyikén! Az ajánlatkérő felületen keresztül előzetes kalkuláció készül. Ha az ajánlat elfogadható Önnek, úgy helyszíni felmérés következik, amely során a szakemberek rögzítik a méreteket és az igényeket. 

A végleges megrendelés után kerül legyártásra az ajtó, majd 2-3 hét múlva a szakszerű beépítés is megtörténik. Rendelés esetén most ajándékként optikai kitekintő, öt garnitúra kulcs és belső gombfordító is jár az ajtóhoz. A beépítést követően az ügyfél tiszta, rendezett bejáratot vehet át, igény szerint pedig a régi ajtó elszállításról is gondoskodnak a szakemberek. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.