Felhívás!

Műanyag kerti székek – ha élvezni akarja kertje kényelmét

Műanyag kerti székek – ha élvezni akarja kertje kényelmét Reklám

Kerti bútor szettet, kerti széket vagy asztalt keres, de nem tud választani a különféle anyagok, stílusok között, nem tudja, milyen szempontok szerint mérlegeljen? Ezt a cikket Önnek ajánljuk.

A kerti bútorok választéka rendkívül széles, ma már szinte mindent megtalál a webáruházak, kerti bútor áruházak kínálatában. Klasszikus fa, fém vagy műanyag bútort válasszon? Melyik anyag mellett milyen érvek szólnak, mi legyen a választás szempontja? Mutatjuk!

Műanyag kerti székek – funkció a forma felett

A kültéri bútorok nagyszerű kiegészítői lehetnek kertjének, teraszának. Nagy a család, gyakran rendez kerti összejöveteleket, fogad vendégeket? A kert, terasz kényelmes használatához nélkülözhetetlenek a komfortos kerti bútorok. Amennyiben tárolóhely egyáltalán nem, vagy csak kevés áll rendelkezésére, akkor a választásnál fő szempont lehet a kerti szék anyaga, tárolhatósága, rakásolhatósága. 

A stílus maga az ember. Ez a kertjére is igaz. Mediterrán, modern, esetleg hagyományos stílusú bútorokat keres? A Kerti Bútor Webáruház kerti székei, bútorai között biztosan talál stílusához megfelelőt. 

A műanyag kerti székek talán legnagyobb előnye az alacsony/zéró karbantartási igény. Ha Ön nem szeretne kerti bútorai ápolásával, gondoskodásával sok időt tölteni, akkor a műanyag bútorokat Önnek találták ki. Nincs szükség csiszolásra, kenegetésre, mint a fabútorok esetében, elég egy nedves szivacs, és műanyag kerti bútorai tiszták és esztétikusak lesznek. 

A műanyag kerti székek további előnyei

A műanyag előállítása olcsó, így a műanyag kerti bútorok is a legolcsóbbak a kerti bútorok között. 

Amennyiben fenntartásai vannak a műanyag bútorok anyagának környezetszennyező volta miatt, kaphatóak már újrahasznosított műanyag bútorok is, így ezek is a körforgás részei. 

A minőségi műanyag kerti székek további nagy előnye, hogy 

  • anyaguk tartós, időtálló, esztétikai állagukat több szezonon át is megőrzik abban az esetben is, ha tárolásukat beltéren nem tudja megoldani
  • szinte törhetetlenek
  • könnyűek, így könnyen áthelyezhetőek
  • többféle színben kaphatóak, így a kert, terasz stílusához igazíthatóak
  • jól bírják az esőt, nem rozsdásodnak, nem repedeznek

Népszerű műanyag kerti bútorok

A korábbi évek hagyományos műanyag kerti bútorait felváltották a tartósságban magasabb szintet képviselő, ráadásul tetszetősebb műrattan bútorok. Ezek szintetikus anyagból, rattan hatású szövéssel készülnek, így egyrészt a hagyományos rattan természetességét sugallják, másrészt annál sokkal stabilabbak, időjárásállóak. 

A műrattanból készült székek egyszerű tisztítása Önnek azt jelenti, hogy nem kell többé elrakni őket, amikor nincsenek használatban, így ezzel időt takaríthat meg.

Ha megfizethető és kényelmes megoldást keres a teraszára, kertjébe, akkor a műanyag kerti bútor, kerti szék jó választás. Találja meg a stílusában és színében leginkább Önhöz illőt, és élvezze a szabadban töltött idő kényelmét!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.