Felhívás!

Mit tehet egy online marketing ügynökség a járvány alatt és után?

Mit tehet egy online marketing ügynökség a járvány alatt és után? Reklám

Mindannyian nagyon várjuk már, hogy elmúljon a COVID-19 időszak, de sajnos most még nem látszik az alagút vége. Az online kereskedelem és ezzel az online marketing ügynökségek is azon kevés csoportok közé tartoznak, akiket nem viselt meg annyira a járvány, sőt, az ügyesebbek szép profitra is szert tettek. A társadalmi összefogás azonban azt kívánja meg, hogy ebből a nyereségből segítsenek a kevésbé szerencséseknek, erre mutatunk néhány példát.

Civil szervezetek támogatása

A járvány idején legfontosabb azon szervezetek támogatása, amelyek a frontvonalban tevékenykednek, de számos olyan civil szervezet van, amely a bajba jutott családokat segíti. Ezek általában nonprofit szervezetek, amelyek nem függenek a politikától, és a közösség javát szolgáló cél érdekében alakultak. Ennél a csoportnál mindenfajta segítség szóba jöhet, egy online marketing ügynökség segíthet a civil szervezet weboldalát rendbe tenni, segíthet számítástechnikai eszközökkel, tanácsot adhat a stratégiai tervezésben, a keresőoptimalizálásban, hirdetési kampányok lebonyolításában.

Online oktatás informatikai támogatása

A digitális tanrendre való tavaszi átállás sok helyen okozott problémát a pedagógusok és diákok megfelelő eszközökkel való ellátottsága kapcsán, de az is gondot jelentett, hogy a megfelelő szoftvereket kiválasszák, azok használatát megtanulják. Ebben egy számítástechnikai tapasztalatokkal rendelkező online marketing ügynökség sokat tud segíteni.

Home office támogatása

A hirtelen váltás távmunkára sok munkáltatót hozott váratlan helyzetbe. Itt nem csak az informatikai rendszerek hiánya okozott problémát, hanem például a végzett munka mérése, a projektek menedzselése és még ezer apró dolog. Az informatikai jártasság itt is lehetővé teszi, hogy egy online marketing ügynökség úgy támogasson valakit, hogy ez nem kerül pénzbe.

Ingyenes tanácsadás

A nem pénzbeli támogatások egyik legjobb módja.

Árengedmény a rászorulóknak

Van olyan, aki nem engedheti meg magának, hogy ingyen dolgozzon egy másik cégnek vagy nonprofit szervezetnek. Ilyenkor egy kis extra árengedménynek is örülni szoktak.

Adófelajánlások csatornázása

A Drive Online Marketing több magyarországi nonprofit szervezetnek nyújtott támogatást abban, hogy ismertebb legyen, és az ismertség által az 1%-os adófelajánlásokból nagyobb bevételre tegyen szert. 

Összegzés

Keresd meg azokat a lehetőségeket, ahol segíteni tudsz, vedd fel a kapcsolatot civil szervezetekkel, iskolákkal, helyi klubokkal, és vegyél részt az összefogásban, akár pénzzel, akár munkával. A legfontosabb, hogy ne maradj passzív, a legkisebb segítség is sokat jelenthet egy rászorulónak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.