Felhívás!

Mindennap használatos papírok – WC-papír, ipari törlőpapírok formájában

Mindennap használatos papírok – WC-papír, ipari törlőpapírok formájában Reklám

Nap mint nap igénybe veszünk különböző papírokat, legyen szó konyhai, fürdőszobai vagy mosdóbeli használatról. Legtöbben nem fordítanak nagyobb figyelmet a megfelelő papír kiválasztására, pedig számos olyan tényező határozhatja meg tartósságát, hasznosságát, amelyre már vásárlás elején oda kellene figyelni. Mindemellett nem mindegy, hogy ipari vagy otthoni használatra szánja a megvásárolni kívánt papírt, hiszen más jellegűnek kell lennie mindkét esetben.

A mindennapokban használt papírok típusai

WC-papírok esetében a tekercsszám mellett a leglényegesebb tényezőnek mondható a rétegek mennyisége. Minél nagyobb rétegszámmal rendelkezik, annál nagyobb minőségűnek mondható a papír. Komfortosabb lehet a 3 és a 4 rétegű papír, de az olcsóbb kategóriába tartozik az 1 vagy 2 rétegű WC-papír. Azonban tudatában kell lenned annak is, hogy a kisebb rétegszámmal rendelkező papír kevésbé hatékony, mivel többet kell belőle felhasználni, míg a többrétegű papírból kevesebbet. Kiszerelés tekintetében ma már a 4 tekercsestől egészen a 24 tekercses kivitelig beszerezheted otthoni használatra. 

Ipari használat esetében legtöbbször a 19, 23, 27, 29 centiméteres változat egyaránt beszerezhető. Mérete a papíradagoló készülék nagyságától függ, hiszen ipari használatban szükség van egy megfelelő műanyag tárolóra. Legtöbb esetben az egy- vagy a kétrétegű változat a leginkább elterjedt. A nap mint nap használt WC-papír mellett a törlőpapírok és a kéztörlők is számos esetben használandók konyhai és mosdóbeli használatra egyaránt. A törlőpapírok univerzális voltának köszönhetően sokszínűen igénybe vehetők a lakás egészében, de legtöbb esetben a konyhában találkozhatunk velük. 

Kéztörlők jellegzetességei

Kéztörlők tekintetében többféle szín közül is válogathatsz, legyen zöld, natúr vagy fehér. V hajtogatásuknak hála hagyományos műanyag tárolókba helyezhetők, és egyszerűen adagolhatók. Legtöbb esetben a kéztörlők két réteggel rendelkeznek annak érdekében, hogy hatékonyan felszívják a nedvességet, mindemellett 20 darabos kiszerelésben is kaphatók. Ipari használat esetében nagyobb mennyiségben is beszerezheted a megfelelő papírokat

Meglévő étteremrész vagy kantin esetében a megfelelő mennyiségű éttermi szalvéta biztosítása is kifejezetten fontos, hiszen egy elfogyasztott ebéd után mindenki szereti tisztára törölni az arcát és kezeit, mielőtt nekikezd a munkának. Amennyiben szeretnéd beszerezni a legideálisabb kéztörlőket és ipari törlőpapírokat megfelelő mennyiségben és minőségben, akkor keresd fel a Delta Clean Kft weboldalát, ahol számos típus közül válogathatsz igényeidnek megfelelően. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.