Felhívás!

Milyen ruhákban fogsz pompázni 2020 tavaszán?

Milyen ruhákban fogsz pompázni 2020 tavaszán? Reklám

Bár a tél még csak most köszöntött be, a világ kifutóira már megérkezett a tavasz. Úgy látszik, a tervezőket megihlette a természet, ami színek és minták terén is tetten érhető, lássuk hogyan!

Színek 

2020 tavaszának színeit a természet legkülönfélébb kincsei inspirálták, így a feltűnő színektől kezdve a semlegesebb földszínekig rengeteg árnyalat megtalálható lesz. Nézzük is a tavasz legjellemzőbb színeit, amikkel majd tuti nem lősz mellé:

  • Ha tavasz, akkor napsütés! Az egyik kedvelt szín a halvány, pasztelles napfény árnyalat lesz, amelyeket hangsúlyos kiegészítőkkel bolondíthatsz meg.
  • A másik sárga árnyalat, amely majd megtöri a tél szürkeségét, a narancshéj élénk és élettel teli színe, amivel minden tekintetet magadra irányíthatsz!
  • Elsőre talán nem a barna jut eszünkbe a tavasz színeiről, de annak egyik elegáns és izgalmas árnyalata, a fahéj lesz a sláger, amellyel jól kombinálhatók a harsányabb színű, mintás darabok.
  • A zöld minden tavasszal az egyik legkedveltebb színnek számít. Jövőre a frissebb, fűzöld árnyalatok helyett a mélyebb zöld dominál majd.
  • A tavasz másik zöld árnyalata a trópusi tengert idéző türkiz zöld, amellyel szinte már megidézheted a közelgő nyarat.
  • Az év első felének egyik legmerészebb árnyalata egyértelműen a láng skarlát lesz, ebben a színben pompázva könnyen kitűnhetsz majd a tömegből. Emellett a hasonlóan élénk és friss korall pink népszerűsége is kitart még.
  • A ragyogó kék eget a koptatott farmerek világos színe mellett az időtlenül elegáns klasszikus kék idézi majd meg.

Trópusi minták

Az InStyle Stílus rovata szerint a mintázatokban – ahogy színek terén – a természet motívumai köszönnek vissza, lehetőleg minél látványosabban. A trópusi minták jövő tavasszal is dominálnak majd, de itt ne csak a szokásos pálmalevélre gondolj! Egzotikus, élénk színű virágok és az esőerdők állatai tűnnek fel a szöveteken. A trópusi tengereket idézik majd meg a szebbnél szebb kagylók és a korallvirág mintázatok. Ezekben a tavaszi szettekben már a tavasz folyamán a nyári vakációra hangolódhatsz!

Pöttyök

A természet motívumai mellett a tavasz egyértelműen a pöttyökről fog szólni. Legyen fekete vagy fehér, kicsi vagy nagy, teljesen mindegy! A lényeg, hogy legyen pöttyös a ruhád, a szoknyád, a nadrágod! Lehetsz elegánsan vagy sportosan pöttyös, a legfontosabb a minta: a pötty és a még több pötty!

Ha a visszafogottabb stílus kedveled, akkor az élénkebb árnyalatú, harsányabb mintákat neutrálisabb földszínekkel variáld, de a merészebbek nyugodtan vehetnek pöttyös nadrágot vagy szoknyát a merész pálmamintás blúzhoz is. Egy biztos: a jövő tavaszi szettednek csak a fantáziád szabhat majd határt! 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.