Felhívás!

Melyik játékszer jó mindkét félnek?

Melyik játékszer jó mindkét félnek? Reklám

Egy kis újdonságra vágynak, amivel feldobhatják az estéket? Magányosan vagy partnerrel, de kellene valami izgalom? Semmi akadálya, hogy együtt élvezzék a játékokat, igazi csemegével készültünk mára!

Páros vibrátor a dupla élvezetért

Bár elsőre elég szokatlanul hangzik a páros vibrátor, pedig mindkét fél örömére szolgál. Egy kisebb, rugalmas, U-alakú kis segédeszközt kell elképzelni, ami úgy került kialakításra, hogy a legkeményebb rohamnak is ellenáll és a helyén marad. Egy kis síkosítóra mindenképp szükség lesz a felhelyezésnél, de az élvezet garantált.

Ezt a vibrátort úgy kell a hüvelybe illeszteni, hogy az egyik része a csiklóra simuljon, míg a másik a G pontot érje el. Bár sokan meglepődnek a felhelyezéskor, hogy hogyan is fog beférni még oda a partnerük szerszáma, de garantáljuk, hogy pont jó lesz. A redőzött kialakításnak hála, pont a megfelelő mértékben izgatja a férfiakat is ahhoz, hogy mindenkinek a legjobb legyen. 

A legjobb ebben a vibrátor típusban, hogy már távolról is irányíthatóak, sőt, a fejlettebb darabok akár egy hozzá tartozó applikációval is könnyen működésbe hozhatóak. Persze mindenkiben felmerül a lehetőség, hogy mi van, ha elhagyja a telefonját, vagy éppen a munkahelyen hagyja lezáratlanul, és esetleg illetéktelen kezekbe kerül. Bár kevés az esélye, hogy bárki azonnal egy szex appot keresne, de ez benne van a pakliban, bárkivel előfordulhat.

Könnyű irányítás

Ha egy applikációval lehet kezelni a páros vibrátort, akkor meglehetősen könnyű dolgunk van, hiszen csak le kell tölteni és össze kell hangolni őket. Ezután már indulhat is a móka. Érdemes előbb egyedül kísérletezni, hogy milyen rezgésfunkciók és erősségek vannak a programban, hiszen sokkal könnyebb majd élesben, ha már tudjuk, hogy mire is képes a kicsike. 

Ha úgy érezzük, hogy megvan minden, ami csak kell, akkor ki lehet próbálni párban is. Nem szabad megijedni, biztosan el fog férni egymás mellett a játékszer és a partnerünk. Kicsit lehet, hogy furcsa lesz, hogy aktus közben egy gombnyomással lehet programot váltani, de az élvezet kedvéért garantáltan megéri. 

Ha jól választottuk ki a páros vibrátort, akkor biztosan a helyén marad végig, arról nem is beszélve, hogy igazi tripla gyönyör lesz a végeredmény a hölgyek részéről. Mivel bordázott a felülete, így igazán izgatóan hat a péniszre mozgás közben. 

Ez lesz az ideális játszótárs a halószobába? Ha igen, rendelje meg már most, és biztosan nem fog csalódni! Ha hasznosnak és érdekfeszítőnek találta a cikkünket, ossza meg másokkal is, hogy kiegyensúlyozott és változatos szexben lehessen részük!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.