Felhívás!

Japán stílus körömnyomdázással

Japán stílus körömnyomdázással Reklám

A körömnyomdázás mindig is kedvenc módszerünk volt, hiszen egy egyszerű, de nagyszerű technikáról van szó, amely nem csak gyors, de különleges látványt is eredményez. A leginkább viszont azt szeretjük benne, hogy megannyiféle stílusú köröm kreálható segítségével, és nagyon aprólékosan végezhetjük munkánkat. Ha készen állsz, akkor ismerd meg a körömnyomdázás előnyeit, és repüljünk el a keleti stílus világába!

Mi kell a körömnyomdázáshoz?

Egy olyan egyszerű folyamat sem valósítható meg speciális eszközök nélkül, mint a körömnyomdázás. Ha ezek az eszközök minőségiek, akkor az az eredményen is meglátszik majd.

A körömnyomda, a nyomdalakk, a lehúzókártya, a ragacsos henger, a körömlakklemosó, illetve a körömnyomdalemez mind-mind szükséges a minőségi munka elkészítéséhez. A kényelmes munkafolyamatok érdekében egyéb kiegészítőt is beszerezhetünk.

A szolgáltatók rengeteg eszközzel dolgoznak, és a kellékek valójában a színvonalról is árulkodnak, így nem árt résen lennünk. Mivel a körömnyomdázás egy olyan folyamat, ahol az egyes munkafolyamatok egymásra épülnek, úgy minden egyes kelléknek külön-külön is meg kell állnia a helyét a “minőségi listán”.

Körömnyomdalemez 

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a körömnyomdalemez a körömnyomdázás “lelke”, hiszen ennek minősége nagyban meghatározza a végeredményt. Ma milliószámra dolgoznak különböző lemezekkel, de csupán néhány műkörmös szakember képes felismerni és biztosítani a jó lemezt. 

De miről ismerhetőek fel a professzionális körömnyomdalemezek? Nos, elsősorban arról lehet felismerni őket, hogy ezeken a minták kellően mélyre vannak vésve, és a rajtuk lévő motívumok aprólékosan kidolgozottak, részletgazdagok.  Különleges, vésett felületük miatt még védőfóliával is ellátják őket, ami megvédi őket a kisebb-nagyobb karcolásoktól és a lemezt szép, dekoratív tokban helyezik el. Ha ezeket tapasztalod a lemezek kapcsán, akkor biztosan jó helyen jársz!

Keleti kultúra körmeimen!

Bizonyára neked is számos ötleted volt már a körmeidet illetően. Ha Te is odavagy a keleti kultúráért, sajátos hangulatáért és különleges értékeiért, akkor a Moyra különleges Japán stílusú körömlemezével egyenesen a keleti tájakra repülhetsz. A Moyra Big in Japan nyomdalemezén fellelhetőek a sajátos keleti motívumok, az ikonikus gésák, valamint a gyönyörű virágok, bambusznövények is. Egy ilyen körömmel minden eseményen a középpontba kerülhetsz, sőt, egy képzeletbeli utazáson is részt vehetsz! Találd meg a kedvenc mintádat a Japán inspirálta nyomdalemezen! 

Ha úgy érzed, érdemes különleges stílussal felruházni körmeidet, akkor ne habozz, valójában nagyon sokat elárulhatnak rólad a körmös alkotások! Ki tudja, talán egy nap egyedi körmeiddel indulhatsz útnak a keleti tájak felé! Sayonara!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.