Felhívás!

Igazság vagy teória?

Igazság vagy teória? Reklám

A Stranger Things milliókat szippantott magába a 4 évaddal ezelőtti indulásakor, ez a szám pedig folyamatosan nő, ahogy mindenki ráveszi a barátait, hogy tartsanak vele a sorozat nyújtotta izgalmak megélésében. Nem meglepetés hát az sem, hogy a különböző karakterekkel, eseményekkel kapcsolatban újabb és újabb teóriák merülnek fel.

Ahogyan rengeteg Harry Potter rajongó hisz abban, hogy Piton még él, vagy abban hogy Rita Vitrol tulajdonképp maga J. K. Rowling, úgy a Stranger Things rajongói azon vitáznak mindenfelé, hogy vajon Jim Hopper él-e még. Az említett teóriáknak mind van igazságalapja, s mivel közeleg a 4. évad, így járjuk körbe röviden az utoljára említett példa igazságtartalmát!

Vajon örökre elveszítettük?

A sorozatkészítők néha szándékosan hagynak apró réseket egy történetszálban. Nem fejezik be, nem zárják le, mert még terveik vannak vele. Rajongók szerint Jimmel is éppen ez történt. Az elvileg halott férfi ugyanis több, mint valószínű, hogy nem szagolja alulról még a violákat. Az egyik erre utaló bizonyítékot maga a karaktert játszó színész adja az egyik Insta posztjában, ahol ikonikus karakterét könnyedén beleláthatjuk a posztolt képbe, ráadásul a kép leírása is okot adhat a gyanakvásra!

Nem elég pontos a bizonyítékunk? Van még, hidd el, nemsokára el fogod te is mélyen hinni, hogy Hopper éppen annyira halott, mint az Olsen nővérek! Egyik interjúja alkalmával mindenki kedvenc Elevenjét alakító színésznő is elszólta magát, amikor karakteréről beszélt: „egy zavarodott gyerek, aki épp elvesztette az apját – vagy legalábbis azt hitte”. Ha még mindig kételkednél, akkor íme a bejegyzés atombombája: “a Hoppot alakító David Harbour aláírt szerződése bizony tartalmazza  a 4. évadot.”

Ne csupán a képernyőn találkozhatsz kedvenceiddel!

Szeretnéd büszkén hirdetni, hogy te igenis a legnagyobb Stranger Things-fanok közé tartozol? Szeretnéd ezt egy jól észrevehető, de azért mégsem mindenki szemét kiszúró módon közölni mindenkivel? Védd a telefonodat a kedvenc idézeteddel díszített tokkal! Egy menő Stranger Things tokot mindenki észrevesz majd, neked pedig öröm lesz ránézned a telefonodra.

A tok kiválasztásánál viszont vigyázz! Nem mindegy, hogy milyen minőségű a tok, ami a telefonodat védi, ráadásul a tok nem elég, hiszen védőfóliával méginkább biztosítani kell, hogy készülékedet ne érje baj

De nekem már van tok a telefonomon!

Lehet, hogy van rajta, de egyáltalán nem mindegy, hogy egy egyszerű kínai vagy rendes tok díszíti és egyben védi a készüléked! Mindenki telefonja esik néha egyet, hiszen nem tud ellenállni a csábításnak, hogy lepacsizzon a padlóval, betonnal. Ettől jó, ha véded, az okos telefonok drágák, javításuk egy esetleges törés esetén pedig még többe is kerülhet bizonyos esetben, mint maga a készülék.

Az INFINITY tokok termékeivel ilyen gondod soha nem lesz, ezt garantáljuk! Válassz egyet a Stranger Things témájú INFINITY tokok közül, hogy a te mobilod is a legmenőbbek közé tartozzon idén!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.