Felhívás!

Elektromosautó-bérlés Budapesten, pofonegyszerűen

Elektromosautó-bérlés Budapesten, pofonegyszerűen Reklám

Azt gondolná az ember, hogy a Tesla bérlés folyamata igen hosszú és körülményes. Pedig ma már akár Budapesten is bérelhetsz úgy egyet Elon Musk autóiból, mint bármely más verdát a fővárosban. Ebben a cikkben utánajártunk, hogy hogyan is működik a Tesla bérlés Budapesten. Lássuk hát!

Miért épp a Tesla bérlés a favorit sokaknál?

Nem véletlen, hogy sokan a Tesla autóit favorizálják, és legszívesebben az ő típusaikat próbálnák ki, ha elektromos autóról van szó. Ez a gyártó ugyanis mesteri közúton közlekedő, sorozatgyártott autókat tesz le folyamatosan az asztalra.

Olyanokat, amelyek simán legyorsulnak gyakorlatilag bármilyen autót. Sok ilyen teszt található az interneten, amelyek során sportautókat hagynak le Teslák. Vagy olyanok, amikor valaki először ül Teslában úgy, hogy padlógázzal gyorsulnak vele 100 km/óráig. Az utasok reakciói pedig mindenki számára meggyőzőek, mert hihetetlen sebességre képesek ezek az autók.

Emellett persze ott vannak még az olyan extrák is, mint a “bekötött” internet, a hatalmas kijelző vagy épp a robotpilóta. Az a robotpilóta, amely már most is fényévekkel a konkurencia előtt tart, és még közel sincs kész. Önvezetőnek még közel sem mondható az autó, de sávot vált, követi az utat, előz, és még sorolhatnám. Ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz a kultuszhoz, ami a Tesla elektromos autói körül kialakult. Sokan már az Apple-höz kezdik hasonlítani, nem véletlen.

Más elektromos autót is lehet bérelni Budapesten?

A Tesla bérlés mellett természetesen más elektromos autókat is bérelhetsz Budapesten. Bérelj a 101 EV Parknál elektromos autót, és kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb típusok közül. Ha vásárlás előtt állsz, és még nem győzted meg magad, hogy milyen autót válassz, akkor ez egy kiváló lehetőség számodra!

Maradva a Tesláknál, Model 3-ból három típus közül is választhatsz: Standard Range+, Long Range vagy Performance. Ez utóbbi a legdurvább, ugyanis 3,3 mp alatt éri el a 100 km/órás sebességet. Eszeveszett gyorsulást élhet át, aki ezt választja. 

De a többi gyártótól is vannak kiváló modellek, melyeket szintén kibérelhetsz a 101 EV Parktól. A Volkswagentől például az ID.3 Pro-ba vagy az ID.4-be is beleülhetsz. De Nissan Leafet is bérelhetsz vagy olyan cukiságokat, mint a Fiat 500e vagy a Mini Cooper SE.

A koronavírusra való tekintettel ráadásul különös tekintettel figyelnek a tisztításra és fertőtlenítésre. Többek között ózonos fertőtlenítésen is átesnek az autók bérlés előtt.

Mik a feltételek?

Egy B kategóriás jogosítvány az alap. Minimum 23 évesnek kell lenned, legalább 3 éves jogosítvánnyal. Legyen érvényes személyi igazolványod vagy útleveled. És természetesen alá kell írnod a bérleti szerződést, minden benne szereplő vállalást betartva.

És akkor még ott a letét, mely bankkártyás vagy készpénzes is lehet. Ha minden megvan, akkor már mehetsz is napi 300 km-t.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.