Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztonsági megoldások otthonra: kamera és egyéb kiegészítők

Biztonsági megoldások otthonra: kamera és egyéb kiegészítők Reklám

Nincs is fontosabb annál, mint a saját és családunk biztonsága, amelyhez számos biztonsági megoldást találhatunk a piacon. Vannak köztük kamerák és egyéb kiegészítők is, mint pl. a belépésérzékelők vagy épp a videócsengők.

Hirdetés
Hirdetés

Miért vonakodnak sokan mégis attól, hogy felszereljenek ilyen biztonsági megoldásokat? Talán azért, mert azt hiszik, hogy megfizethetetlen árú egy jó rendszer, vagy mert sok nyűggel jár a telepítése és üzemeltetése. Pedig ma már az innovatív megoldásoknak köszönhetően vannak olyan komplett rendszerek, amelyek közel sem ilyenek. Könnyű őket kezelni, praktikusak, és gyakorlatilag percek alatt telepíthetőek. Nézzük is meg, mire gondolunk.

Ezek csak kifogások

Sajnos még a mai napig is sokan arra gondolnak, hogy a biztonsági kamerák olyanok, mint 30 évvel ezelőtt. Szét kell fúrni a vezetékek miatt a fél házat, és hatalmas, ormótlan szerkezetek képe ugrik be egyből mindenkinek. Másoknál az a kifogás szokott elhangzani, hogy nem értenek ők ezekhez a kütyükhöz, nem informatikusok ők. Aztán vannak olyanok, akik attól tartanak, hogy rosszul választanak, ezért tolják és tolják a vásárlás időpontját. És aztán még a “milliós rendszerek ezek” kifogás is el szokott hangzani.

Ha te is valamelyik fenti csoportba tartozol (vagy más kifogásod van), megnyugtatlak, van megoldás mindenre!

Biztonsági megoldás otthonra: kamera

A legjobb biztonsági megoldás otthonunk, magunk és családunk védelmére a biztonsági kamera. Ez talán nem is lep meg olyan sok embert. Sokkal többet viszont az már igen, hogy ma már nem úgy kell elképzelni ezeket, mint 40 éve. Nem olyan nagyok, nem olyan nehezek, de ma már még csak fúrni sem kell ahhoz, hogy elvezessük a vezetékeiket.

Igen, ma már vezeték nélküli megoldások is vannak, amelyek ráadásul fényévekkel jobb képet rögzítenek, mint elődeik. Nem akármilyen, hanem éles, 2K-s képminőségről beszélünk, amin tényleg mindent látni, és itt most nem csak arról beszélünk, hogy a képátvitelhez nincs szükségük kábelre. Az áramellátáshoz sem kell kábel, mert olyan akkumulátorokkal szereltek, amelyekkel egy teljes évre el vannak látva energiával.

És akkor még nem is beszéltünk a praktikus és egyben menő, telefonos applikációról való követés lehetőségéről. Azért ezek hatalmas előrelépést jelentenek a korábbi rendszerekhez képest. Nem csoda, hogy nagyon kedveltek az Eufy kamerái is, melyek mindezt tudják.

A kedvenc kiegészítőnk: a belépésérzékelő

Ha a kamerarendszer nem lenne elég, vannak olyan megoldások is, melyek plusz biztonságot adnak. Ilyen a kedvencünk, a belépésérzékelő is. Ezzel az ablakok és ajtók nyitását tudod monitorozni, mert egyből jelez a szerkezet, ha illetéktelen behatolást észlel.

Ha kombinálni szeretnéd ezeket a biztonságtechnikai megoldásokat, az a legnagyobb védelmet fogja biztosítani számodra. Ráadásul egy Eufy HomeBase segítségével együtt kezelheted a teljes rendszert.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük