Felhívás!

A dohányosok újévi fogadalma is lehet az egészséges életmódhoz kapcsolódó

A dohányosok újévi fogadalma is lehet az egészséges életmódhoz kapcsolódó Reklám

A dohánytermékek árai nemcsak évről évre emelkednek, hanem év közben is. Emiatt egy doboz cigaretta 1600-1900 forint körül mozog dobozonként, márkától függően. Aki ezt soknak találja, az vehet külön zacskós dohányt meg cigarettapapírt, és unalmas óráiban sodorhatja magának az elszívni valót.

Tény, hogy az utóbbi megoldás költséghatékonyabb, viszont pont ugyanolyan káros az egészségre, mint a készen kapható verzió. 

Azoknak, akik szilveszterkor megfogadták, hogy spórolni fognak, egészségesebb életet fognak élni, de a füstölésről még nem tudnak lemondani, az ElfBarVape csapata bemutatja a köztes megoldást: az elektromos cigaretták új generációját.

Minden fillér számít

A koronavírus miatt az elmúlt másfél évben drasztikusan emelkedtek az árak. A háztartásoknak egyre ügyesebben kell gazdálkodniuk a bevételükkel, hogy az alapvető élelmiszerek mellett másra is tudjanak költeni. A dohánytermékek már korábban is magas áron voltak kaphatók, ami talán némiképp elősegítette a leszokók számát.

A többség viszont nem tette le a cigit, így a kiadások még inkább megterhelők. Ha másért nem, hát ezért mindenképp tanácsos alternatív megoldást keresni, és végignézni az elektromos cigik piacán. 

Vannak tölthető, drága eszközök, de megjelentek a gyanúsan olcsó utánzatok is. Mielőtt ilyen terméket vásárolnál, mindenképp győződj meg a megbízhatóságáról. Az ElfBarVape kínálatában 800-1500-2500-3500 slukkos kiszerelésű e cigi kapható, a gyümölcsöstől a vattacukor ízesítésűig megfizethető áron. Nagyjából 15 slukkot szív el az ember az analóg cigarettából, ez alapján nagyjából meg tudod állapítani, hogy melyik fajta mennyi ideig lenne elég a számodra. Sőt, a felhasználók egymástól függetlenül arról számoltak be, hogy kevesebbszer van igényük rágyújtani, így könnyen lehet, hogy neked is tovább fog tartani a vártnál a kiürítése. Ezzel a változtatással 10-12.000 forintot is megtakaríthatsz akár havonta.

Egészségesebb életmód

Hogy jön össze a dohányzás és az egészséges életmód? Szintén az elektromos cigi beiktatásával. Ennek a használatával ugyanis nem juttatsz be a szervezetedbe több mint négyezer mérgező anyagot, és pár nap után már érezni fogod a változást. Például a reggeli köhögés megszűnését. Mivel javul a tüdőd oxigénellátása, nem fogsz olyan hamar kifulladni, így akár egy könnyedebb mozgásformát is beilleszthetsz a programjaid közé. 

Ha eddig nem szedtél kalciumot és C-vitamint, akkor legfőbb ideje elkezdened. A hagyományos cigi ugyanis elvonja a szervezetedtől a vitaminokat (nem csak ezeket), emiatt ráncosodik és válik hamarabb petyhüdté a bőr, romlanak a fogak, az íny állapota, a plakkok könnyebben rakódnak le az érfalakra, stb. Szóval mindenképp javasolt a napi ajánlott mennyiségen felüli vitaminadag bevitele, még akkor is, ha már elhatároztad magad az új generációs füstölés mellett.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.