Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zenés-táncos összefogás

Zenés-táncos összefogás Kultúra

Erdélyi zenekarok és táncosok jótékonysági koncertsorozatot szerveznek, így támogatva a sepsiszentgyörgyi Kelemen István – Pityu zenész felépülését. A koncertsorozat első eseményét szerdán tartják 17 órától Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os emlékparkban.

Hirdetés
Hirdetés

„Kelemen István Pityu kiváló sepsiszentgyörgyi zenész olyan egészségügyi problémákkal szembesül, amelyek gyakorlatilag ellehetetlenítették a munkájától, a muzsikálástól, így értelemszerűen a jövedelmi forrása is megszűnt. Számos orvosi vizsgálat és analízis után is a betegség diagnosztizálása még folyamatban van, a közeljövőben pedig külföldi kezelések következnek” – áll a felhívásban.

A szerdai eseményen fellép a Finom zenekar, a Heveder zenekar tagjai, az Őrkői Mocsel Rémusz és családja, a Háromszék Táncegyüttes táncosai, István Ildikó és a Folker együttes, Ségercz Feri és barátai, Inocsényka, Transylmania és a Tündérground.

Az adománygyűjtő rendezvény teljes bevételét Kelemen István kezelési költségeinek fedezésére ajánlják fel. Az eseményre a javasolt belépési adomány 30 lej. A rendezvény ideje alatt a helyszínen Büfé működik a Vendelin vendéglő jóvoltából, a bevétel ugyancsak Pityu kezelési költségeinek fedezésére lesz felajánlva.
Azok, akik nem tudnak részt venni a sepsiszentgyörgyi rendezvényen, adományaikat az alábbi revolutos számlaszámra küldhetik:

IBAN: RO29 BREL 0005 5124 0275 0100; BIC: REVOLT21
Kedvezményezett: István-Csaba Kelemen. Revolut felhasználónév: @pitymann

Cégek támogatását az alábbi számlaszámra várják: Fundația SIC Alapítvány, IBAN: RO65 OTPV 2610 0019 4812 RO03, CIF: 6415783, Székelyudvarhely, Kossuth Lajos utca 20., telefon: 0266 213 371 (ehhez egy támogatási szerződés kitöltése is szükséges, a szerződést a sic@udvarhelyszek.ro e-mail-címen lehet igényelni).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük