Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zenés hét a Jazz Bisztróban

Zenés hét a Jazz Bisztróban Kultúra

Igazi csemegéket ígér a minőségi zene kedvelőinek erre a hétre a kézdivásárhelyi Jazz Bisztró. A kavalkád már a városnapok előtt elkezdődik.

Hirdetés
Hirdetés

Szerda este a Haraszti Ádám Projektet élvezhetjük a Bukaresti Magyar Intézet támogatásával. A zenekar 2015-ben alakult Londonban, első lemezük 2016 májusában jelent meg The First címmel. A jelenlegi felállásban csak szegedi zenészek szerepelnek: Turcsányi Áron basszusgitáron, Préda-Kovács Zsolt szaxofonon, Szabados-Tóth Bálint elektromos zongorán és Deák Attila gitáron kísérik a dobok mögött ülő Haraszti Ádámot. Zenéjüket a jazz, soul és hip-hop műfajok jellemzik leginkább, számos dalt dolgoztak fel olyan világhírű zenészektől, mint Herbie Hancock, Marcus Miller, Miles Davis, Kenny Garrett stb.

Csütörtök este 9 órától már az Őszi Sokadalom égisze alatt lép fel a szintén szegedi Rambling Blues Band, szombat este, immár hagyományos módon a Perkő Néptáncegyüttes, míg vasárnap este 9-től a Ioana Hărțescu Session Band, amely tíz évvel ezelőtt már elbűvölt a sepsiszentgyörgyi Old Man’s Pub-ban. Az egyedi hangú jazz- és bluesénekesnő és zenekara vezette fel a Deep Purple 2008-as bukaresti koncertjét is, a minőségi szórakoztatás tehát garantált!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük