Felhívás!

X-Faktor Háromszéken is!

X-Faktor Háromszéken is! Kultúra

Márciusban látogat Erdélybe az X-Faktor! Március 19-étől 22-éig nyolc erdélyi városban, köztük Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen tart meghallgatásokat az RTL Klub tehetségkutató műsorának stábja. Céljuk idén is az, hogy a lehető legtöbb tehetséget meghallgathassák, akik később akár a mentorok elé is kerülhetnek.

Idén a megszokottnál hamarabb rendezik meg az erdélyi casting turnét. Magyarország legsikeresebb tehetségkutatója mérföldkőhöz ért: ebben az évben már a 10. évad készül, de az idén is változatlan, hogy a legtehetségesebb és legszínesebb előadókat keresik.

Az elmúlt két évben határon túli magyarok nyerték meg az X-Faktort: tavaly a felvidéki Ruszó Tibi, 2018-ban pedig a kolozsvári USNK. Ezért is tartják fontosnak az erdélyi meghallgatásokat a műsor készítői.

Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el egyéniben vagy duóban a meghallgatásainkra! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz! Nevezd be őt! Hozz magaddal zenei alapokat pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad. Ha zenekaroddal neveznél, hozzatok magatokkal valamilyen bemutatkozó anyagot!

A háromszéki meghallgatások a következő időpontokban lesznek: március 22., 13:00-16:00: Kézdivásárhely, Club For You; 19:00-22:00 Sepsiszentgyörgy, Szimpla.

További információt az X-Faktor Facebook oldalán (https://www.facebook.com/xfaktorhungary/) vagy az http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor oldalon olvashatnak. 

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.