Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Saját dalokkal készül az Old Bumeráng

Saját dalokkal készül az Old Bumeráng Vigadó

Az Old Bumeráng együttes a hetvenes–nyolcvanas évek saját szerzeményeit szokta jórészt játszani. Ezúttal azonban egyet gondoltak az öreg fiúk, és úgy döntöttek, hogy összehoznak egy teljesen country műsort, saját szerzeményekből. A koncert február 18-án 19 órakor kezdődik a Vigadó Művelődési Ház nagytermében.

Kiderült, hogy ez a nagyapák zenekara nem tud csak saját dalokból egy teljes estét összemuzsikálni, így hát a maradék időt Fonográf-, valamint Bojtorján-dalokkal fogják kitölteni. De sebaj, hiszen így is jó lesz, gondolták ők, és – mivel csupa magyar nyelvű dalról volt szó – koncertjüket Vidéki muzsika címmel ékesítették, ami az angol Country Music tükörfordításából ered.

– A zenekar bizony az egész pandémia alatt suttyomban találkozott, és „lábujjhegyen” még gyakorolt is – gazdagon locsolt vacsorák közepette – egy szigorúan titokban tartott tömbházlakás legbelső szobájában, tudtuk meg a zenekar frontemberétől, Demeter Elemértől, aki hozzátette, hogy találkozásaik célja az volt: ha netán egyszer még nyilvánosan is muzsikálni lehet, legyenek készenlétben. Az alkalom megadatott, és a Jarosiewitz Tibi vezette old timerek színpadra lépnek. Üde, humoros hangulatra lehet számítani. Három-négyakkordos zenei darabokkal teszik kis ideig felhőtlenné a zűrzavaros hétköznapok közepette a február 18-i, pénteki estét.

A zenekar tagjai:

Jarosiewitz Tibor – ének, gitár

Horváth Bocó – szólógitár

Horváth Tibor – dob

Demeter Eli – ének, vokál, basszus gitár

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük