Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nagy Lajos-kiállítás nyílik

Nagy Lajos-kiállítás nyílik Vigadó

Nagy Lajos előbb Romániában, majd Magyarországon nyerte el Az év fotóművésze címet, tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének, 2014-ben megkapta a Nemzetközi Fotóművészek Szövetsége által odaítélt legmagasabb, platina kitüntetést.

Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 10-én, pénteken 18 órától a Vigadó Művelődési Ház dísztermében Lélekjelenlét címmel nyílik meg hatodik kézdivásárhelyi kiállítása, ahol közel 50 képet csodálhatnak meg az érdeklődők.

A vendégeket Nánia Hanna, a Vigadó Művelődési Ház munkatársa köszönti ünnepi gondolataival, ezt követően dr. Deák Ferenc Lóránd művészettörténész, magyartanár nyitja meg a kiállítást és méltatja az alkotásokat. A kiállított képek 25 évet ölelnek fel, amelyeken a tájképek szépsége és a portréképek sokszínűsége mutatkozik meg. Nagy Lajost mindig vonzották a természet csodái, de portrékat, életképeket is készített.

– Amikor fotót készítünk, abban benne kell legyen a psziché is, közel kell kerülni ahhoz, amit/akit fotózunk. Nem lehet megjátszás a kép, eredetiséget és természetességet kell sugározzon, hiszen ettől lesz jó – emelte ki Nagy Lajos, aki már nagyon várja a holnapi kiállítás-megnyitót.

A találkozót Szőcs Botond zongoraművész előadása, valamint Péter Ervin fuvolaművész koncertje teszi ünnepélyesebbé. Az érdeklődők a kiállítást november 4-ig tekinthetik meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások