Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mesék világában

Mesék világában Vigadó

A Vigadó Művelődési Ház is csatlakozott a Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál nagyszabású rendezvénysorozatához, amelyet az itt élő oktató-nevelő szakma, az értelmiségiek, a szülők és a vállalkozók igénye keltett életre 2016-ban.

Hirdetés
Hirdetés

Az idén másodjára csatlakozott a rendezvénysorozathoz a Vigadó, így szeptember 27. és október 1. között számos érdekes és színes tevékenységgel várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A belépő 5 lejbe kerül.

Szeptember 27-én, hétfőn 10 órától Zalka Csenge Virág Tréfás mesék a világ körül című produkcióját nézhetik meg az érdeklődők, majd ezt követően fél 12-től a Játék a földgömbbel című műsorra kerül sor szintén Zalka Csenge Virág előadásában.

Szeptember 28-án, kedden, a románt kedvelő és román gyerekek számára készülnek előadásokkal a szervezők. 10 és 11 óra 30 perctől Rotundu Cojocaru Mirela A fost odată ca niciodată című produkciója kerül terítékre.

Szeptember 29-én, szerdán 10 órától ismét Vigadó Mozi lesz az intézményben, az érdeklődők a Székelyföldi Legendárium első évadát nézhetik meg magyarul, majd 11.30-tól románul.

Szeptember 30-án, csütörtökön 10 és 11.30-tól Szabó Enikő Mesematek című foglalkozására mehetnek a gyerekek, majd 18 órától ismét a Székelyföldi Legendárium első évada kerül vászonra.

Október 1-jén, pénteken 10 órától Szabó Enikő Hol a te birodalmad? című foglalkozásán vehetnek részt az érdeklődők, majd 12 órától az Égvilág érkezik A medve nem játék című interaktív foglalkozással a Vigadóba. 13 és 18 órától pedig ismét a filmezésé a főszerep, a Legendárium Tisza mondája című filmje bemutatójára kerül sor.

A kötött programok mellett a mesehéten a Vigadó galériájában minden gyerek és család kipróbálhatja a nagysikerű Székelyföld Legendárium nyomán készült óriás társasjátékot naponta 8 és 16 óra között. A játékhoz előzetes regisztráció szükséges.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük