Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lesz VIII. Gyerkőcnap!

Lesz VIII. Gyerkőcnap! Vigadó

Kézdivásárhelyen nyolcadik alkalommal szervezik meg a városi gyermeknapokat vasárnap, hétfőn és kedden a Vigadó Művelődési Ház és a Kézdivásárhely Önkormányzata összefogásában.

A járványügyi helyzetre való tekintettel az idén a megszokottól eltérően a művelődési ház ad otthont a rendezvénynek. A szervezők remélik, a jövő évi gyermeknapot már megszokott keretek között tudják megtartani.

Gazdag és változatos programból idén sem lesz hiány, május 30-án (vasárnap) 17 órától a Fehérlófia című magyar animációs filmet nézhetik meg a gyerekek.

Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn 11 és 13 órától a Tomcsa Sándor Színház (Udvarhely Bábműhely) érkezik Kézdivásárhelyre Az öreg király hagyatéka című bábjátékkal. Folytatásként a gyerekek 16 órától a Vuk című mesefilmét tekinthetik meg, majd ezt követően 18 órától a magyar-kanadai Macskafogó animációs filmet vetítik.

Kedden 10 órától látványos rendőrségi és tűzoltósági bemutatóból tanulhatnak a gyerekek a Vigadó Művelődési Ház előtt, majd a program a díszteremben folytatódik, ahol az Égvilág együttes tart interaktív játékórát a Medve nem játék címmel. 16 órától a Molnár Józsiás Általános Iskola zenetagozatának koncertjére várják az érdeklődőket, ezt követi 17 órától a Mózsikácska együttes koncertje.

A gyerkőcnapi programokat Bakó Fazakas Vajk, Bakó Fazakas Bátor, Bodó-Czerék Bence, Bodó-Czerék Gergő, Áda Báint, Ábri László ifjúsági koncertje zárja 18 órától.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások