Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Humorest a láthatáron

Humorest a láthatáron Vigadó

A magyar stand-up egyik közkedvelt szereplője, az erdélyi születésű, Magyarországon is komoly szakmai sikereket elért Felméri Péter Kézdivásárhelyen is bemutatja legújabb műsorát. November 15-én, kedden 19 órától várják a műfaj szerelmeseit a B-terv című humorestre a Vigadó Művelődési Házban.

Hirdetés
Hirdetés

Felméri legutoljára 2019-ben járt Kézdivásárhelyen, a Szomszédnéni Produkciós Irodával. Az volt a hetedik egymást követő évük, hogy ősszel körbejárták Erdélyt, és 10–15 helyszínen is felléptek, de az utóbbi években ezeket a járvány megakadályozta. Az idén külön turnékra indultak a humoristák, hogy szórakoztassák nézőiket.

Az est előadója különböző témákat érint produkciójában, például mi történik, ha nem jön össze az A-terv, és mi is a legjobb megoldás erre, hogy ne bukjunk el, de ha ez mégis megtörténik, akkor marad a B-terv, na és azzal mit is kezdünk. A tervek mellett szó esik a családról, gyerekekről, milyen az élet negyven felett.
– Ez az első önálló estem, amelyben fejest ugrom a mélyvízbe és vadonatúj blokkokkal állok a közönség elé. Több év munkája van benne, de még mindig dolgozom a szövegen. Elég komoly meló, de szerencsére tudok pár próbaelőadást tartani kisebb közönségnek, hogy felmérjem, mennyire jó a szöveg, hol lehetnek benne hibák, mielőtt nyakamba veszem Erdélyt – árulta el érdeklődésünkre Felméri Péter.

Jegyet igényelni a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában lehet 8–16 óra között, ára 35 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük