Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Verses-zenés várakozás

Verses-zenés várakozás Kultúra

Advent negyedik vasárnapján, a 18 órai gyertyagyújtást követően Kézdiszentléleken, a művelődési házban lép színpadra a Lau-DoE zenekara karácsonyi koncertjével. Neves költők és előadók verseit, dalait dolgozták fel.

Hirdetés
Hirdetés

Dávid Istvántól, az egyesület elnökétől megtudtuk, fontos számukra, hogy ezzel a produkcióval a karácsony valódi értékére világítsanak rá, a közhelyekből kimozdítva, szebbé téve a várakozás idejét. A megszólaltatott költők és előadók karácsonyszemléletét szeretnénk átadni a nagyérdemű számára – mondta.

Az előadásban hallhatóak lesznek Ady Endre, Dsida Jenő, József Attila, Túrmezei Erzsébet, Füle Lajos versei, fűszerezve a Ghymes, Pintér Béla és a Kormorán dalaival. A kilenctagú – Dávid István, Molnár Tímea, Marthi Szilvia, Ábri Boglárka, Ábri Béla, Gergely Zsolt, Vargyasi Szabolcs, Bartók Botond, Gergely Botond – együttes egyórás műsorral készül, hogy megkoronázzák az Úr érkezésére való várakozást.

– Azt szeretnénk, hogy ne csak az ajándékvásárlás és a karácsonyfa-beszerzés által készüljünk az ünnepre, hanem a lelkünket is ajándékozzuk meg egy kis szeretetcsomaggal – zárta gondolatait Dávid István.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük