Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vásár kicsiben

Vásár kicsiben Kultúra

A nyomtatott betű terjesztéséről nem tudunk lemondani, szerényebb, hangsúlyosan erdélyi vásárt tartunk a marosvásárhelyi várban – jelentették be a 27. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár szervezői.

November 11-e és 14-e között a Marosvásárhelyi Vár udvarán található üvegkupolában egy méreteiben szerényebb vásárra kerül sor a Romániai Magyar Könyves Céh tagkiadóinak részvételével. „Nehéz szívvel fogadjuk el, hogy idén be kell érnünk egy szerényebb vásárral, és közel három évtized után először a standjainkat ki kell költöztetnünk a színházból. Viszont egyértelmű megerősítést kaptunk arra vonatkozóan, hogy a marosvásárhelyieknek a november egyet jelent a könyvvásárral” – olvasható a szervezők közleményében.

Hirdetés
Hirdetés

Az üvegkupolában csütörtökön nyílik a vásár, aznap 12-18 óra között tart nyitva, pénteken és szombaton pedig 10 és 18 óra között. A vásár helyszínén kötelező az érvényes zöldigazolvány felmutatása, valamint a járványügyi szabályok betartása.

Ugyanakkor a kiadók legújabb köteteiket is bemutatják a nemzeti színházban. A könyvbemutatókat az érdeklődők a vásár Facebook-oldalán élőben követhetik csütörtökön, november 11-én 13 és 19 óra, pénteken, 12-én 10 és 18 óra, szombaton, 13-án 10 és 19 óra, illetve vasárnap, 14-én 10 és 14 óra között. A vásár programja a vasarhely.ro honlapon érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük