Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Várják a diákokat

Várják a diákokat Kultúra

Pénteken 17 órakor nyitotta meg negyvennyolcadik tanévét a kézdivásárhelyi Tanulók Klubja. A klub udvarán megtartott ünnepségen négy különböző korosztályú mazsorettcsoport lépett fel a fúvószenekar kíséretében.

A tanévnyitó megemlékezéssel kezdődött, Kis Katalin szomorú hírt közölt, majd kollégái nevében is búcsút mondott a klub munkatársának, Gáspár Attila táncoktatónak, akit 51 évesen ragadott el a halál.
A néma tisztelgés után a 100xSzép, a Neve-Nincs, a Pillangók és a Katicák mazsorettcsoportok, valamint a fúvószenekar közös produkciója következett. Az intézményvezető a klubban idén működő köröket ismertette. A repülő- és hajómodellező kört Jancsó László vezeti, az ütőhangszereken Réti Leventével tanulhatnak, a fúvószenét Gyergyai Barna, az óvodásoknak szóló ritmikus tornát Kis Ilka, a mazsorett- és moderntánc-kört pedig Kis Katalin oktatja.

Hirdetés
Hirdetés

Az ünnepségen azt is megtudtuk, hogy mozgalmas évet és nyarat zárt a Tanulók Klubja, számos kulturális és sportrendezvényen voltak jelen, több háromszéki falu- és városnapok mellett Magyarországon is többször felléptek.

Tamás Réka

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük