Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vágta-szilánkok

Vágta-szilánkok Kultúra

A Székely Vágtán forgolódva lehetett hallani egy-két jó kiszólást a résztvevők, illetve a szervezők részéről. Ezekből gyűjtöttünk egy csokorra valót.
Lehet, hogy ott lenn kellemes szellő lengedez, de itt fenn legalább 180 kilométer per órával üvölt a szél (Kolcsár József színművész, műsorvezető, a pálya fölé emelt bemondóállásból).
Nem értem, miért kínlódnak ezek a drága emberek a lovakkal: nézd meg ezt a pályakarbantartó traktort: nem hisztis, nem fárad, szépen, egyenletesen megy. Miért nem csinálunk traktorversenyt? (Zakariás Zalán – rendező).
Eccer, ez a Lehel-gyerek (Pászka Lehel, világrekorder lovasíjász – szerk.), majdnem olyan ügyes, mint én (néző).
Hogy értél a célba, ha még el sem indultál a startból? (Bajkó Tibor, sokszoros országos bajnok fogathajtó, műsorvezető).
Mit vagy úgy oda, visszaadtam! A te lovadon először úgyis flexszel kell végigmenni, olyan mocskos (egyik lovász a másiknak, miután visszaadta a kefét, amit azelőtt – úgy tűnik – nem kért el).
Ez a maga lova, uram! Magának kellene vigyáznia rá, nem nekem! Miért akar ezzel indulni? – nyerni biztosan nem fog, de a lovat teljesen tönkreteheti! (Bendes Csaba, elővágta és nevezési igazgató az állatorvosi vizsgán a sánta lovával harmadszor is nekiinduló gazdának).
Most hogy vágjam be a székely himnuszt, ha ez a zászlós huszár (a székely zászlót felvonó szovátai huszárok parancsnoka – szerk.) folyamatosan kommandíroz, hogy húzd meg, ereszd meg? (mert a zászló megakadt, a kapitány mikrofonját pedig nem kapcsolták ki – Kádár Melinda, szerkesztő, Duna tévé) <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük