Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ünnepel Uzon

Hétvégén, május 26–28. között tartják az Uzon Községi Napokat, ahol a színes szórakoztató programok mellett az óriás kürtőskalács is terítékre kerül.

A rendezvény pénteken 9 órától a Tatrangi Sándor-iskolában rajtol. 17 órakor a felújított Erdély Lajos Könyvtár avatóünnepségét tartják. 20.15-től Valahol Európában – az egyházi nőszövetség előadása a helyi művelődési házban, 21 órakor a szabadidőközpontban dübörög a szabadtéri diszkó.

Szombaton 9 órakor kerékpártúra (az Uzon–Sepsimagyarós–Lisznyó–Bikfalva–Uzon szakaszon) a központ parkból, 10 órakor állatkiállítás a vásártéren, 15 órakor ugyanott az uzoni önkéntes tűzoltóság mutat be mentési beavatkozás-szimulációt közlekedési balesetnél. 16 órától a szabadidőközpontban folytatódik az ünnepség, a Junii Covăsnei din Covasna román néptáncot mutat be, 16.30-tól román népdalok hangzanak el, 17.30-tól a Csere Ifjúsági Néptáncegyüttes ropja, amit 18.30-kor az Atlantisz Fúvószenekar fellépése követ. 20 órától az óriás kürtőskalácsot lehet megkóstolni, 20 órától énekel a Másnaposok, majd 21 órától Homonyik Sándor koncertezik.

Vasárnap 11 órakor istentisztelet az uzoni református templomban, 12 órától az Atlantisz Fúvószenekar lép fel a központi parkban, 12.30-tól dísztanácsülés a kultúrotthonban. 15 órától a szabadidőközpontban folytatódik az ünnep, ahol kézműves foglalkozást tartanak gyerekeknek, 15.10-től az Ida Aerobic modern tánca szerepel műsoron, 16 órakor a Háromszék Néptáncegyüttes lép fel, 17 órakor a Tekergő Mesesövény, 18 órakor Osváth Nagy Sándor szólógitáros, 19 órakor Benedek Csaba népdalokat énekel. 20 órától a Gentiana and Band lép fel, amit a Conexiuni követ lézershow-val, majd 21.30-tól Dupla Kávé-koncert, 22.40-kor tűzijáték zárja a községünnepet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük