Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újabb Ray Cooney-darab

Újabb Ray Cooney-darab Kultúra

Mivel a Városi Színház tavalyi szilveszteri vígjátéka minden idők egyik legsikeresebb kézdivásárhelyi előadásának bizonyult, idén szilveszterkor hasonló produkcióval várja közönségét a társulat. A szerző ezúttal is Ray Cooney, a rendező is Kolcsár József, a színészek között pedig Lung László Zsoltot, Márdirosz Ágnest, Kiss Lászlót és Daczó Zádort is viszontláthatják a nézők.

A darabról röviden: John Smith londoni taxisofőrnek két felesége és két párhuzamos élete van, melyek nagyon pontos ütemterv szerint működnek. Noteszébe mindig feljegyzi, hogy kinél, mikor, mennyit kell tartózkodnia ahhoz, hogy életének hazugságokra épített kártyavára nehogy meginogjon. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor John szolgálat közben egy idős hölgy segítségére siet, azonban fejbe verik, és egy kórházban tér magához. Feleségei aggódni kezdenek, és mindketten értesítik a rendőrséget. A hurok szorulni kezd John körül, ő pedig barátját, Stanleyt kéri meg, hogy segítsen félrevezetni feleségeit és a rendőrtiszteket, mert belegondolni is rossz, mi történne, ha kiderülne a teljes igazság…

Az előadás szereplői: Vass Csaba, Lung László Zsolt, Márdirosz Ágnes, Várkonyi Eszter, Kiss László, Kakucsi Áron Attila, Daczó Zádor és Biró Norbert.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük