Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új dal a Csajodtól

Új dal a Csajodtól Kultúra

Kolozsvárra került székelyföldi egyetemista életérzés köszön vissza a Csajod együttes Román lány című dalából, amely immár a nyolcadik kiadott számuk. Az együttes augusztus 20-án, a magyar államalapítás ünnepen rögzítette a dalt, amely december elsején jelent meg a YouTube-on.

Az új dalt egy érdekes helyzet ihlette, amikor az együttes énekese, Tamás megpillantott egy szép lányt, akihez hozzá is szólt, ő viszont románul válaszolt.

Hirdetés
Hirdetés

– A székely fiatalokról szól, akik felkerülnek Kolozsvárra, és ráébrednek arra, hogy a román lányok is szépek, de amikor bókolásra kerül a sor, az már nem megy olyan jól. A „milyen jól nézel ki”, az ugye „ce bine te uiți afarã” lesz. Szóval ehhez hasonló helyzetek adták az inspirációt ehhez a dalhoz, de leginkább a videokliphez – tudtuk meg Lőcsei Zsolttól, a zenekar dobosától, aki hozzátette, úgy gondolják, sokan tudnak azonosulni az üzenetükkel.

A videóban megjelenik a román lányt megpillantó Tamás is, az előbbi szerepét Somogyi Heni játssza.

Továbbá feltűnik Ica néni, aki elkergeti a fiatalokat a laskanyújtóval, mert nem igazán tetszik neki a produkció, amit a fiúk nyújtanak „szerenádképpen”. A helyszínt Börvely és Nagykároly adja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások