Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Turistacsalogatás rádióval

Turistacsalogatás rádióval Kultúra

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület meghívására Háromszékre érkezik az ország egyik legnépszerűbb reggeli rádiós műsora, a Matinalul Digi FM. Május 17–21. között a sepsiszentgyörgyi Turisztikai Információs Iroda a Digi FM reggeli műsorának stúdiójává alakul át.

A műsorvezetők csapatához – Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov és Bogdan Ciuclaru – társul Radu Paraschivescu író, publicista is. Háromszéki tarózkodásuk alatt ellátogatnak Zalánpatakra, a walesi herceg vendégházába, a miklósvári Kálnoky-kastélyba, a Zabola Estate-be, Bálványosfürdőre és Kovásznára, a dálnoki búvártóban víz alatt söröznek, majd hőlégballonból szemlélik Felső-Háromszéket, valamint számtalan más élménnyel is gazdagodnak, amelyekről naponta, a reggel 6:30-kor induló műsorban számolnak be az országos szórású rádió hallgatóinak.

Hirdetés
Hirdetés

„A Visit Covasna-Digi FM promóciós projekt célja Kovászna megye népszerűsítése mint versenyképes hazai turisztikai desztináció, mindez a nyári idényt megelőzően. A Digi FM az ország nagyvárosaiban a második leghallgatottabb rádióadó, amely műsoraival épp azt a korosztályt és fizetőképes hallgatóságot célozza meg, mely a háromszéki idegenforgalomnak is egyik célközönsége” – számolt be a kihelyezett műsor turisztikai hasznosíthatóságáról Godra Árpád, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük