Felhívás!

Tenni kell a közösségért!

Tenni kell a közösségért! Kultúra

Csütörtökön 18 órától kezdődik a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében a Tegyünk Kézdiszékért civil szervezet díjátadó ünnepsége, ahol a helyi közösség azon tagjai kapnak elismerést, akik az elmúlt években önzetlenül, becsülettel, alázattal tettek Kézdiszékért, annak lakosaiért.

A civil tömörülés tagjai hisznek abban, hogy a szerteágazó, kitartó munkáságukkal, emberi helytállásukkal a díjazottak példát mutattak közösségünknek, szűkebb szülőföldünk, Felsőháromszék értékeinek megbecsülésében és közös céljaink érdekében történő tovább örökítésben. A kitüntetettek között szerepel Balogh András művelődésszervező, Gábor Judit pedagógus, Haszmann József István és Haszmann Pál Péter muzeológusok, Ignácz Szabolcs fotóművész, Iochom István újságíró és Vetró András szobrászművész.

Józsa Irén tanárnő nyitja meg az ünnepséget, aki Hamvas Béla szavaival köszönti a jelenlévőket, ezt követően a kitüntetetteket fogják díjazni. A rendezvényt a kézdiszentkereszti iskola tanulóinak népdalai, a Pántlikácska és a Mákvirág néptánccsoportok táncai fogják színesíteni, zenél Bakó Fazakas Bátor, Bakó Fazakas Vajk, Bodó Czerék Bence, Bodó Czerék Gergő.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. február 25., 8:30
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Lattom ott vannak az uzletemberek .A javaslatom az lenne ,hogy elsosorban ott segithetnek ha a munkasaikat akik a penzt termelik nekul be kellene becsuletesen jelenteni! Ertik ? Es utanna lehet dijakat osztogatni!