Felhívás!

Tekergők a KultúrParkban

Tekergők a KultúrParkban Kultúra

Július 22-én, pénteken a legkisebbeket várják a sepsiszentgyörgyi ’56-os emlékparkba, a KultúrPark eseményére: 17:30-tól a közismert Tekergők kisegyüttes örvendezteti meg a gyerekeket.

Az Égen-földön gyerekkoncert elnevezésű zenei produkció, amely lemez formájában is hozzáférhető az érdeklődők számára, egyedi módon jeleníti meg az állatvilágot a gyerkőcöknek.

Az előadás leginkább óvodásokat és kisiskolásokat szólít meg, melyben kilenc állatot, madarat, s legalább ennyi hangszert mutatnak be a zenészek. A kicsik számára izgalmasnak ígérkező alkalmon a hagyományosnak számító gitár, basszusgitár, bendzsó és billentyűk mellett a muzsikusok olyan különleges hangszereket is megszólaltatnak mint az ukulele, cajon, a shaker vagy a doromb. A zenekar tagjai: Claus Cimpean (billentyűk), Csoma Attila (tuba), Farkas-Tamás Zoltán (gitár, basszusgitár, mandolin, ukulele, djembe, cajon, shaker, doromb), Ioni Eduárd (zongora, billentyűk), Kelemen Szilárd (gitár), Kertész Huba (gitár, basszusgitár, bendzsó, billentyűk), Kisgyörgy Miklós (vokál), Kottler Ákos (dobok).

Az esemény a gyerekek számára ingyenes, a szülők 10 lej ellenértékben vásárolhatnak belépőt a koncertre a Városi Kulturális Szervezőirodában, valamint a helyszínen, egy órával a műsor kezdete előtt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.