Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Táborozás a Nyíresben

Táborozás a Nyíresben Kultúra

A bodosi Budai József Elemi Iskola tanulói számára lehetőség adódott, hogy az október 21-e és 24-e közötti időszakban felejthetetlen táborozásban vegyenek részt a rétyi Nyíres Panzióban.

Hirdetés
Hirdetés

A gyermekek számára teljesen díjmentes, négynapos táborozást a Carpe Diem Egyesület szervezte a Kovászna Megyei Tanács társfinanszírozásával és a Baróti Polgármesteri Hivatal támogatásával. Mint az egyesület elnöke, Fejér Lóránt arról beszámolt, a táborban eltöltött idő alatt számos élményben és tevékenységben volt részük a gyerekeknek: természetismerettel egybekötött túrázás a Rétyi Nyírben, séta és játszótéri kikapcsolódás a Rétyi-tó partján, kézműves foglalkozás (bútorfestés) Dóczé Boglárka tanítónő irányításával, különböző labda- és csapatépítő játékok a panzió udvarán, esténként tábortűz körüli közös éneklés és mályvacukor-sütögetés.

A gyermekeket elkísérő két bodosi pedagógus örömét és köszönetét fejezte ki az egyesület képviselői és támogatói iránt, amiért az iskola összes tanulójának megadták ezt a lehetőséget. „Gyermek és felnőtt egyaránt számos élménnyel gazdagabban térhetett haza a táborból, megismervén a környék szépségeit és a táborozásba rejlő közösség-összekovácsoló erőt” – hangoztatták.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük