Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szobrot Molnár Józsiásnak

Szobrot Molnár Józsiásnak Kultúra

Amint arról írtunk, a céhes városbeli CsomóPont Egyesület idei Civil Licit-győztes Téralkotás – Szobrot Molnár Józsiásnak közös erővel című projektje keretében közösségi támogatással ősszel emlékművet emelnének a volt országgyűlési képviselőnek az általa létesített parkban.
„A liciten begyűjtött 8175 lejből 10 százalékot a Rák Ellen a Jövőért Egyesületnek adományoztunk, a fennmaradt összeg körülbelül az összköltségek egyharmadát, a Vetró András szobrászművész által készített szobor bronzból való kiöntését fedezi, ám a térrendezés és gyepesítés, a talapzat és a kőpadok nem kevés pénzbe kerülnek”, osztotta meg lapunkkal Hodor Levente, a CsomóPont tagja. Hozzátette, céljuk, hogy minél több személyt bevonva, közösségi összefogással állítsanak emlékművet Kézdiszék Széchenyijének.
„Kaptunk már támogatást ismerősöktől, azonban többre van szükség”, hangsúlyozta. Az egyesület által a kézdivásárhelyi Transilvania Bankban nyitott számla száma: RO96BTRLRONCRT0237412801. Amennyiben támogatnák az emlékmű létrehozását, előzetesen a 0741.403.354-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
    • User
      Dátum: 2018. június 5., 20:32
      ÉRTÉKELÉS: 1

      Kedves, 2018. június 5., 8:27-án hozzászóló/kommentáló.

      Hát Kend, maga az emberiség szégyene, az értelmező szótárban az irigység szónál a magához hasonló embereket illusztrálnak. Egyébként, hogy valaki jól menő vállalkozást hozzon össze, oda némi intelligenciára is szükség van, ami az Ön helyesírásából és magatartásából nem igazán következik. Szomorú a helyzet, verjük a mellünket a nagy magyarkodásba s székelykedésbe, Orbán Viktorról s a Fideszről ódákat zengünk, de aki kicsi parány közösségünkért valamilyen úton módon egy fikarcnyit is tenne, azt lehurrogjuk. Így kell ezt csinálni. Hajrá Székelyföld, hajrá székelyek!