Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szilveszteri operett-gála

Szilveszteri operett-gála Kultúra

Kánkán táncosnők, a bécsi keringő mesterei, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok várják az operettkedvelőket a szentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermébe ma 17 és 20 órától egy gálaműsorra szilveszter estéjén.

A több mint 10 éve alakult Monarchia Operett céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését, de a mai kor igényeihez alkalmazkodva fiatalos lendülettel, energiával telített látványos produkciókat állít színpadra. Ötvözi a folklórt, a revüt, különböző táncstílusokat, de mindezt úgy teszi, hogy közben megőrzi a klasszikus operett alapjait, hagyományait, értékeit. A Cintányéros cudar világ látványos kavalkádjában világhírű zenék, egyedi koreográfiák, magas szinten képzett szólisták, táncosok, zenészek és az operetthez nélkülözhetetlen pompa szórakoztat.

Hirdetés
Hirdetés

A két felvonásból álló produkcióban Magyarország vezető zenés színházainak fiatal szólistái mellett a Monarchia Operett tánckarának, kamara- és szimfonikus zenekarának, valamint nemzetközileg elismert cigányzenekarának is tapsolhat a sepsiszentgyörgyi közönség.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük