Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szereplőválogatás lesz

Az István, a király 2021 nyarára tervezett, a szerzők jelenlétében bemutatandó sepsiszentgyörgyi előadásának alkotóstábja és a budapesti Zikkurat Produkciós Iroda szereplőválogatást hirdet a rockopera énekes szerepeinek betöltésére.

A versenyzők egy-egy általuk megválasztott dallal jelentkezhetnek, amelynek kísérete a YouTube-on megtalálható zenei alapra választható ki.

A jelentkezők elbírálásának néhány fontosabb kritériuma: szuggesztív megjelenés, általános előadói képességek, hangterjedelem, hangszín, hangerő, színpadi mozgás, kiforrott egyéniség, teherbírás, jó kommunikációs készség és a csapatmunkában való együttműködés képessége.

A jelentkezésnél előnyt jelent a székelyföldi/erdélyi származás. A benevezőket október 24–25-én hallgatják meg a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház előadótermében, azonban előzetesen regisztrálniuk kell a kultura.ro honlapról letölthető űrlapon, ezt követően visszajelzést kapnak jelentkezésük elfogadásáról. A meghallgatástól való távolmaradás kizáró jellegű.

Nincs online meghallgatás, de kivételt képeznek ez alól azon Székelyföldről elszármazott személyek, akik szeretnének jelentkezni a szereplőválogatásra, de a járványügyi helyzet miatt nincs lehetőségük személyesen megjelenni az említett időpontok valamelyikén. Ők videóban is beküldhetik dalukat., de a jelentkezési űrlapot nekik is ki kell tölteni.

A szereplőválogatás alatt az éneklés mellett táncra, mozgástréningre, koordinációs, figyelem és összpontosítási gyakorlatokra lehet számítani, a jelentkezők vigyenek magukkal edzőcipőt és váltóruhát. 

Jelentkezés és tájékoztatás: kultura.ro honlapon, illetve az istvanakiraly.szekelyfold@gmail.com e-mail-címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük