Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szent György Napok

Véglegessé vált az április 22–30. között tartandó 26. Szent György Napok főszínpadjának programja. A vásári hétvégén négy zenei helyszínen lesznek koncertek, a főszínpad visszakerül a főtér megyei tanács előtti részére, a Sugás áruház előtt helyezik el a közösségi színpadot.

 Április 28-án, pénteken 18.10-kor kezd a főszínpadon a Kállay Saunders Band, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál sikeres magyar résztvevőjének együttese, őt követően 20 órától Molnár Ferenc Caramel, a TV2 Megasztár 2. szériájának győztese lép fel, majd 21.30-tól a világzene forrásaiból építkező, azokat a legkorszerűbb tánczenékké ötvöző bécsi Ulf Lindemann alias [dunkelbunt] biztosítja a jó hangulatot. A péntek estét a romániai elektronikus zene királya, a Șuie Paparude zárja 23.30-tól.

Szombaton 17 órától Luppinger Attila, a tehetséges 13 éves gitáros Wings of Hope együttesének fellépése indítja a főszínpadi programot, 18.30-tól az ugyancsak sepsiszentgyörgyi, ritmusos kelta zenét játszó Selfish Murphy koncertezik. A két zenei nagyágyút felvonultató Póka-Tátrai reGeneráció 20 órakor kezd a főszínpadon, majd 22 órától a népszerű és titokzatos moldovai csapat, a Carla’s Dreams lép a közönség elé. Szombaton 23.30-kor a programot Pannonia Allstars Ska Orchestra zárja.

Vasárnap 17 órától az erdélyi zenei palettán sajátos hangot képviselő Koszika & The HotShots kezd a főszínpadon, majd 19 órától a legendás skót hard rock együttes, a Nazareth lép fel. A záró koncertet 21 órától Bródy János adja, aki ezúttal a Ráadás című műsorával érkezik, amelyben néhány régebbi dal újraértelmezése mellett vadonatúj szerzemények szerepelnek, és természetesen felcsendülnek a közönség kedvenc slágerei is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük