Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Székelyföldi műsorokkal

Székelyföldi műsorokkal Kultúra

Interneten hallgatható, magyar rádió indul ősztől Baróton. A rádió ötlete egy olyan vállalkozónak köszönhető, aki szeretett volna egy kifejezetten erdélyi magyaroknak, erdélyi magyarokhoz szóló rádiót elindítani, melyet bárhol a világon hallgathatunk. A jelek szerint mindez megvalósul, méghozzá baróti székhellyel.
A rádió csak interneten lesz hallható, melyhez okostelefonra letölthető applikációt is találunk, így akár az autóban is elérhető lesz. A tervek szerint Székelyföld minden régióját érintő élő műsorok, hírek lesznek hallhatók, így Erdővidék is szerepel a műsorpalettán. Zenei világát és műsorstruktúráját tekintve a fiatal- és középkorosztály lesz megcélozva.
Jelenleg folynak a stúdió kialakításának munkálatai, valamint a munkatársak toborzása is elkezdődött. A Facebook közösségi oldalon olvasható a felhívás, miszerint szerkesztő-műsorvezetők jelentkezését várják, akik kreatívak, kommunikatívak, és szeretik a kihívásokat, a rugalmas munkát. Előnyt jelent a felsőfokú végzettség, de szakmai segítséget a rádió jövőbeli főmunkatársa, Szakács-Kádár Juliánna is nyújt, aki 3 évig a székelykeresztúri Vox rádió szerkesztő-műsorvezetője volt.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az online_radio@yahoo.com címen lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük