Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szabadtéri színház

Szabadtéri színház Kultúra

Augusztus végén és szeptember folyamán is műsoron tartja a nagy sikerrel játszott felolvasószínházi előadásait a Székely Nemzeti Múzeum kertjében a Tamási Áron Színház.

Hirdetés
Hirdetés

Pintér Béla vígjátékát, A Sütemények Királynőjét Pálffy Tibor rendezésében, AndreeaVălean Ha fütyülni akarok, fütyülök című egyfelvonásosát Zakariás Zalán rendezésében, míg José Rivera Felhőtektonika című darabját Bocsárdi László rendezésében tekinthetik meg azok, akik még nem látták, vagy azok, akik újból megnéznék a produkciókat. Ismét műsorra tűzték Az, amit mondani kell című Kányádi Sándor-estjüket, amelyet a múlt évadban a Kamarateremben mutattak be színészeik kezdeményezésére.

A Múzeumkerti estek mellett kezdetét vette egy új szabadtéri előadás próbafolyamata az ’56-os emlékparkban. Zakariás Zalán Szerb Antal VII. Olivér című kisregényének színpadi átiratát viszi színre. Az új előadás bemutatójára szeptember 12-én, szombaton 18 órai kezdettel kerül sor. Az előadás Szerb Antal H. Redcliff álnéven megjelentetett 1943-as regényét dolgozza fel, mely paradoxonok hálóján keresztül mutat rá az élet nevű játszmára, annak kiszámíthatatlanságára.

Szombaton 21 órától a Múzeumkertben Pintér Béla A Sütemények Királynője című darabja tekinthető meg. Rendező: Pálffy Tibor

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük