Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

SMS-kiállítás az Olt-hídon

SMS-kiállítás az Olt-hídon Kultúra

Tegnap 17 órai kezdettel a központot az Állomás negyeddel összekötő Olt-hídon tartottak rendhagyó pulzArt megnyitót Szentgyörgyön. Veres Nagy Tímeától, az SMS-kiállítás programfelelősétől érdeklődtünk a Kortárs Összművészeti Fesztivál keretén belül kivitelezett, nem csupán helyszínében, de tartalmát tekintve is újnak számító fesztiválnyitó eseményről.

Veres Nagy Tímea elmondta, hogy idén, a Közösségi részvétel évében szervezett fesztiválnak nem titkolt célja bővíteni, kiszélesíteni a rendezvénysorozat eddigi, „megszokott” közönségét, ezért is nyitottak az SMS-kiállítással a Z-generáció – a 25 év alatti korosztály – fele.

– A „mai fiatalokról” mindenkinek van véleménye, ám konkrétan kevesen ismerik a gondolkodásukat, viselkedésüket, kommunikációs szokásaikat. Ez utóbbit céloztuk meg a kiállítással. Az SMS-játék két üzenettel kezdődött (Mit látsz, mit hallasz, mit érzel? vagy Mi okoz neked örömet?), a játékban részt vevő fiatalok ezeket továbbküldhették ismerőseiknek, barátaiknak, majd a beérkezett válaszokból screenshot-ot készítettek, amelyet elküldtek nekünk: ezekből készült a kiállítás – részletezte a programfelelős. Két hét alatt 76 fiatal vett részt a játékban. A kiállítás hétfőig megtekinthető (ha nagy az érdeklődés iránta, akkor a szervezők még egy ideig ott tartják). A pulzArt programja a www.pulzart.ro címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások