Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

ELŐADÁS

* Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében március 14-én, szerdán 19 órától Magyarország címere a sepsiszentgyörgyi ’48-as emlékművön címmel tart előadást dr. Szekeres Attila István. Közreműködik a Vox Humana kamarakórus.

CSEREBERE KLUB

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Hobby Cserebere Klubjába március 14-én, szerdán 16 órától várnak minden szenvedélyes gyűjtőt.

SZÍNHÁZ

Március 15-én, csütörtökön 19 órától Pintér Béla: Kaisers TV, Ungarn a kamarateremben. Érvényes az Ábel-bérlet, a szabad helyekre a kulturális szervezőirodában, valamint a biletmaster.ro honlapon lehet jegyet váltani.

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16.00 Vörös veréb (am. thriller, 142 p.); 16.00 L’atelier (fran. dráma, 113 p.); 18.30 A Pentagon titkai (am. krimi, m. sz., 115 p.); 18.15 A víz érintése (am. dráma, 123 p.); 20.30 Éjszakai játék (am. vígjáték, 100 p.); 20.45 A Viszkis (magy. akciófilm, 126 p.).

TÁRLAT

Az Erdélyi Művészeti Központban március 15-én, csütörtökön 18 órától nyitják meg a Barabás Miklós Céh háromszéki és barcasági tagjainak Ars Poetica című ünnepi tárlatát a Lábas Házban (Szabadság tér 7. sz.). A vendégeket Vécsi Nagy Zoltán, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője köszönti, a kiállítást megnyitja Túros Eszter művészettörténész. Közreműködik Kelemen István.

REFLEX4

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház szervezésében 2018. május elején negyedik alkalommal kerül sor a REFLEX4 Nemzetközi Színházi Fesztiválra. A korábbi kiadásaihoz hasonlóan idén is lesz workshop fiatal színházi szakírók számára május 6-14. között. Az angol nyelvű In/between Reflex(ions) műhely célja hosszútávon a színházról folyó szakmai párbeszéd elősegítése, a színházkritika támogatása a román és magyar nyelvterületen. További információ és jelentkezés a reflexfest@gmail.com e-mail-címen április 6-ig.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük