Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

TÁNC

* A Háromszék Táncegyüttes február 12-én, hétfőn 19 órától A banda c. előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban. Rendező-koreográfus: Könczei Árpád.

* Február 13-án, kedden 19 órától Fehér Ferenc legújabb produkciója, az Imágó lesz látható a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban. Jegyek kaphatók a www.biletmaster.ro oldalon.

* Február 13-án, kedden 10 és 12 órától a Perkő Néptáncegyüttes Tükröm-tükröm című előadását mutatja be a Vigadó Művelődési Ház nagytermében. Jegyár: 5 lej.

*A sepsiszentgyörgyi farsangbúcsúztató táncházat február 13-án, azaz húshagyókedden 20 órától rendezik meg a színház előcsarnokában. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes. A jelmezben érkezőknek ingyenes a belépés.

SZÍNHÁZ

* Február 12-én, hétfőn 19 órától Yasmina Reza Művészet című darabját láthatja a kézdivásárhelyi közönség a Vigadó Művelődési Házban. Barabás Árpád rendezése a mindenkori művészettel kapcsolatos kérdéseket boncolgatva elsősorban a barátságról szól.

KÖNYVBEMUTATÓ

Kovásznán, a művelődési ház Ignácz Rózsa-termében február 13-án, kedden 17 órától dr. Török Sándor kovásznai kardiológus főorvos Hófehérke és más mesék, valamint Ajánlom magamat… című könyveit mutatja be. Házigazda Balogh Zoltán lelkipásztor.

KÉZIMUNKAKÖR

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában február 12-én, hétfőn 16 órától a Háromszéki Fürge Ujjak Kézimunkakör keretében várnak minden kézimunkázni szerető fiatalt és időset egyaránt.

PSZICHOKLUB

A Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában február 13-án, kedden 18 órától, a Selye János Pszichoklub keretében beszélgetés lesz Örök szerelem a célok felé! címmel, Dulányi-Balogh Szidónia pszichológus, tréner vezetésével.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük