Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

MŰVÉSZ MOZI

15:45 Az útvesztő: Halálkúra (amerikai sci-fi akciófilm, r. f.), 16:00 Happy End (francia-osztrák-német filmdráma, r. f.), 18:15 120 dobbanás percenként (francia dráma, r. f.), 18:30 Gengszterzsaruk ( amerikai akcióthriller, r. f. ), 21:00 Egy szent szarvas meggyilkolása (angol-ír thriller, r. f.), 21:00 A Viszkis (magyar akciófilm, r. f.).

KÖNYVBEMUTATÓ

* Január 31-én, azaz ma 18 órától a Bod Péter Megyei Könyvtár olvasótermében bemutatják Molnár Vilmos csíkszeredai író legutóbbi, A legfelső stáció. Szertelen történetek, rendhagyó mesék című, a csíkszeredai Bookart Kiadónál megjelent novelláskötetét. A szerző beszélgetőtársa Domokos Zsófia, a kötet szerkesztője. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.

* Február 1-jén, csütörtökön 18 órakor Kis Emese Háromszéki emlékfák nyomában című könyvét mutatják be az esztelneki kultúrházban. Közreműködnek a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület önkéntesei és a Bod Péter Tanítóképző diákjai.

SZÍNHÁZ

A TÁSZ nagytermében január 31-én 19 órától Alice – a színház és a SZempöl Offchestra közös produkciója Lewis Caroll Alice Csodaországban és Alice Tükörországban című művei alapján (rendező: Bocsárdi László); február 2-án, pénteken 19 órától a kamarateremben Đorđe Lebović: Az ezredik éjszaka (rendező: Zakariás Zalán); február 4-én, vasárnap 19 órától a nagyteremben Carlo Goldoni: Chioggiai csetepaté (rendező: Sardar Tagirovsky).

NAPPALI TÁBOR

A Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér nappali tábort szervez február 5–9. között 7-12 éves gyerekek számára. A program 9-17 óra között biztosít kreatív műhelyfoglalkozást, étkezést és játékot a szabadban a résztvevők számára. A részvételi díj 250 lej. Bővebb információ és jelentkezés a studio@magmacm.ro e-mail-címen vagy a 0724.338.562-es telefonszámon.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük