Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

M STUDIO

Az M Studio Mozgásszínház ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban, a Barta Dóra rendezésében készült Danse Noir című előadásával nyitja meg az évadot.

TALÁLKOZÓ

A veszprémi Vár Ucca Műhely irodalmi és művészeti lap szerkesztősége mutatkozik be ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében. A folyóiratról beszélnek és alkotásaikból felolvasnak: Fenyvesi Ottó, a Vár Ucca Műhely főszerkesztője, József Attila-díjas költő, Tömöry Péter, a folyóirat szerzője, költő, rendező, akinek Sepsiszentgyörgyön indult az irodalmi pályája, Kilián László, szerkesztő, író, valamint Varga Richárd, a folyóirat szerzője, költő, gitáros. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.

CSALÁDOKRÓL

Szeptember 25-én, kedden a berecki művelődési központban a Magyar Női Unió Egyesület szervez programot Családok Határon Túl cím alatt. Programterv: 17 óra: koszorúzás az aradi vértanúk emlékére a Gábor Áron-szobornál; vetítés kicsiknek: Bogyó és Babóca mozifilmváltozata; 18 óra: interaktív kerekasztal-beszélgetés Amilyen a nő, olyan a család, a család pedig a társadalom legfontosabb építőköve címmel, Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió Egyesület elnöke, Kolozsvári Tibor (Nemzetpolitikai Államtitkárság), Ökrös Mariann, a Magyar Ízek Alapítvány elnöke és a helyi szervezetek képviselői részvételével; 19 óra: Herendi Gábor Kincsem című filmjének levetítése.

EZÜST AKADÉMIA
A Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Zöld Nap Egyesület, a Wegener Pro Sanitate Alapítvány és a Maassluis Nyugdíjas Klub Egyesület a 2018/2019-es tanévben is útjára indítja az Ezüst Akadémia Oktatási Programját az 50 év fölöttiek számára. A programra kizárólag a Maassluis Nyugdíjas Klubban lehet jelentkezni már ma 10 órától.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük