Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rockkarácsony kilencedszer

Rockkarácsony kilencedszer Kultúra

December 21–22-én rendezik meg Kézdivásárhelyen a Rockkarácsony kilencedik kiadását. A For You Klub színpadán két nap alatt tíz zenekar szórakoztatja a rockzene kedvelőit.

Hirdetés
Hirdetés

A 2013 óta kétnaposra bővült fesztivált szervező Rockkarácsony Egyesület célja teret biztosítani az élő zenének és a dalszerzésnek, valamint az így született szerzemények kép- és hanghordozókon történő kiadása. A koncerteket a kézdivásárhelyi Hobby Team Video filmezi minden évben, az elkészült DVD-ket a nyár folyamán élő koncertekkel együtt mutatják be.

Pénteken 19 órától a White Nights Band (Sepsiszentgyörgy), a The Subrune (Paks), az Exit (Sepsiszentgyörgy), az LSD (Csíkszereda), illetve az Emberi dolgok – Ossian Tribute Band (Marosvásárhely), szombaton ugyancsak 19 órától Luppinger Attila (Sepsiszentgyörgy), a Lady & The Tramps (Marosvásárhely), a helyi Pink Floyd magyarul-projekt, a Kontrax (Marosvásárhely) és az Our Last Drop (Budapest) csap a húrok közé. A rendezvényre az egynapos belépő idén is 15 lejbe kerül, míg a kétnapos 25 lejt kóstál.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük