Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rakjunk egy kis rendet!

Rakjunk egy kis rendet! Kultúra

Erdélybe látogat a magyarországi Képmás magazin szerkesztősége: ma Sepsiszentgyörgyön és holnap Csíkszeredában izgalmas témákat boncolgatva tartanak rendhagyó Képmás-esteket.

Hirdetés
Hirdetés

A 20. születésnapja alkalmából érkezik Erdélybe a Képmás magazin szerkesztősége, hogy az immár évtizedes hagyománnyal rendelkező Képmás-estek keretében mutatkozzon be. A Képmás-estek tematikája a családra, az emberi kapcsolatokra, a közösségekre fókuszál. Az egyes alkalmak a Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány közös szervezésében valósulnak meg.

Sepsiszentgyörgyre a Színház és pszichológia sorozat népszerű adventi témáját viszik, bevonva helyi színészeket és egy erdélyi szakértőt. Ma 19 órától a Fidelitas Hotel konferenciatermében tartják a Rakjunk egy kis rendet! című estet, amelynek keretében az ünnepi készülődés, a házimunka, az otthoni munkamegosztás, a rend fogalma témáját járják körül, valamint azt, hogy mi kell a hétköznapi kom­fort­érzetünkhöz és az ünnepi hangulathoz. Az eseményen Vass Zsuzsanna és Derzsi Dezső, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház társulatának tagjai improvizációs jelenetei után Szám Kati, a Képmás magazin főszerkesztője beszélget a meghívott szakértővel, Kakassy Blanka coach-csal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük