Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Program vakációban is

Program vakációban is Kultúra

Negyedik alkalommal szervezett nappali tábort Kézdivásárhelyen október 28–30. között a Zöld Nap Egyesület és a városháza sportirodája. A táborban tizennyolc gyerek vett részt, akik különböző tevékenységekbe kapcsolódhattak be. A helyszínt a kézdivásárhelyi sportcsarnok és környéke biztosította.

Hirdetés
Hirdetés

Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke elmondta, hogy elsősorban a gyerekek vakációját szerették volna tartalmasabbá és izgalmasabbá tenni ezekben a nehéz napokban.

– A tábor számos célja közül az egyik kétségtelenül az is, hogy a sportkedvelő, természetet szerető gyerekeket megtaláljuk, illetve ők is megtaláljanak minket annak érdekében, hogy tartós kapcsolat alakuljon ki köztünk, azaz rendszeres részvevőivé váljanak programjainknak – mondta.

A nappali táborban olyan játékos tevékenység zajlott, amely által próbálták felhívni a 7–10 éves gyerekek figyelmét a környezettudatosságra és az egészséges életmód fontosságára. Emellett voltak labdajátékok, teremfoci, magyar- és töröktánc-tanulás, énektanulás, szaladás, illetve a kerékpározás szabályainak fontosságáról is szó esett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük