Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Premier Kovásznán

Premier Kovásznán Kultúra

Új darabbal, Babits Mihály Jónás könyvével lepi meg a kovásznai közönséget a helyi Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad május 31-én, szerdán 19 órakor a művelődési központban.

Molnár János tanár, a diákszínpad vezetője elmondta: a helyi Ignácz Rózsa Irodalmi Klub kérésére kezdtek el betanulni egy–két jelenetet a műből, mígnem a színjátszókkal együtt úgy döntöttek, hogy abszurd játék formájában viszik a nagyközönség elé az egyfelvonásos darabot.

– Mindenképp nehezebb darab a korábbiakhoz képest, de 5. osztályosoktól egészen a felnőtt korosztályig mindenkinek ajánlom, mert a komolyabb hangvétel mellett humoros jelenetekre is lehet számítani – mondta Molnár János, hozzátéve, hogy már meghívást is kaptak, többek között Fogarasra, Hunyadra és Négyfaluba.

A darabban Deák Gellért Gedeon, Molnár Gergely, Balogh Zoltán, Deák Dániel, Kiss Eszter, Vatány Bíborka, Gergely- Kovács Máté, Pap Gyopárka, Barti Dóra, Szabó Kamilla, Luka Katalin, Szász Mihály, Szabó Alpár és Gál Norbert szerepel. Az előadásra a belépés ingyenes, de adományokat elfogadnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük