Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken és szombaton rendezik a 2. Sepsi Jazz & Blues Fesztivált

Pénteken és szombaton rendezik a 2. Sepsi Jazz & Blues Fesztivált Kultúra

Pénteken és szombaton a sepsiszentgyörgyi ’56-os emlékparkban rendezik a 2. Sepsi Jazz & Blues Fesztivált.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi Jazz & Blues Egyesület, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kónya Ádám Művelődési Ház által partnerségben szervezett rendezvény célja a jazz és blues zenei műfajok népszerűsítése élő zene által, romániai és nemzetközi előadók közreműködésével, osztotta meg lapunkkal Lázár-Prezsmer Endre szervező.

Pénteken, június 23-án 18 órától a romániai Condrea Ovidiu Quartet, 19.30-tól a magyarországi Canarro, 21 órától pedig az ugyancsak Magyarországról érkező sztárfellépő, a szájharmonikás, énekes Pribojszki Mátyás által vezetett Jumping Matt & His Combo lép színpadra, aki szombaton 20 órától a kézdivásárhelyi Borudvarban ad koncertet.

Szombaton 16.30-kor a sepsiszentgyörgyi Free Connection formáció zenészeivel színpadra lépő „Sir” Vali Răcilă koncertje nyitja a sort, őket 18 órától a remek magyarországi jazzhegedűs által vezetett, csütörtökön 20 órától a kézdivásárhelyi Borudvarban koncertező Frankie Lato Quartett, 19.30-tól pedig a Nicolas Simion Trio követi. A fesztivál zárókoncertjét az olaszországi Daniele Di Bonaventura Quartet adja.

A fesztiválra a napi jegyek teljes árú jegyei 60 lejbe, a kedvezményes jegyek (12 év feletti diákok és nyugdíjasok számára) 40 lejbe, a két napra a bérlet pedig 100 lejbe kerül, melyeket elővételben a www.bilete.ro honlapon és a Városi Kulturális Szervezőirodában, illetve a helyszínen lehet megvásárolni.

Fotó: pribojszki.hu

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. június 21., 23:11
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Hajrá Sepsi! Blues, jazz, komolyzene, kortárs- és szépművészetek, múzeumok éjszakája, színház, mozi, Tabaco… Kézdin meg az 1 dilettáns sokodolom 20 kommunikációs experttel x