Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Párbeszéd, sötétben

Párbeszéd, sötétben Kultúra

Szeptember 8-án, szerdán 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében kerül sor a Vecsei H. Miklós és csapata által létrehozott koncertszínházi előadásra.

Hirdetés
Hirdetés

Az előadás rendezőjét a leállás alatti hónapok ébresztették rá, hogy mennyi valódi életérzés hiányzik az emberek életéből. Vecsei H. Miklós szerint a történetek mesélése helyett inkább életérzések átadására van szükség.

Vecsei H. Miklós és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncertszínházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat. Az előadás szereplői: Vecsei H. Miklós, Kiss Flóra (Subtones), Mihalik Ábel (Hiperkarma, Kispál és a borz), Ratkóczi Huba (SeeN) és Frimmel Jakab (Abel Label).

Az előadás végén közönségtalálkozóra kerül sor, ahol lehetőség adódik a produkció témáját érintő kérdések megválaszolására. A koncertszínházra az ülőhelyek száma korlátozott, 260 jegy elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. sz.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.