Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pályázat grafikusoknak

A Székelyföld Napok szervezői pályázatot hirdetnek a Székelyföld Napok arculatának megújítására, egyéni szakmai alkotók, illetve alkotóközösségek számára.

A pályázat célja a rendezvény vizuális elemeinek egységesítése, egy, a tematikához illő, korszerű arculat kidolgozása, valamint a székely identitás reklámgrafikában való megjelenítésének szorgalmazása egy reprezentatív kiállítás által.

Hirdetés
Hirdetés

A Székelyföld Napok a 12. kiadásához érkezik, és Hargita, Kovászna és Maros megyék önkormányzatai, illetve azok kulturális intézményei rendezik évente. A három megye többtucat településén zajló tíznapos rendezvény repertoárját a sajátos kulturális értékek, szellemi és tárgyi javak, hagyományok bemutatása mellett a legkülönfélébb események: koncertek, kiállítások, tudományos konferenciák és ülésszakok, vásárok és színházi előadások is színesítik.

A pályázatra román állampolgárságú grafikusok vagy e szakon tanuló diákok nevezhetnek be. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet, de más pályázatra, versenyre benyújtott alkotásokat nem fogadnak el! Az elkészült és digitálisan beküldött pályaművek mellé kérik mellékelni a pályázó adatait is (név, lakcím, telefonszám, e-mail-cím).

A logónak tartalmaznia kell a Székelyföld Napok megnevezést. Két nyelven kell elkészíteni a terveket: magyarul és románul egyaránt.

A pályamunkák beküldésének határideje: augusztus 15. Nevezési díj nincs, ellenben a zsűri által kiválasztott nyertes alkotás 3000 lejben részesül. A legtöbb szavazatot elnyerő alkotás közönségdíja 1000 lej.

A pályamunkákat a szekelyfoldnapok@gmail.com digitális postafiókcímre lehet elküldeni. Bővebb tájékoztató a Székelyföld Napok hivatalos weboldalán: www.szekelyfoldnapok.ro.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük